Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, executată în procesul pentru palmares cu CSA Steaua: “Instanţa a respins toate probele! Decizia va fi într-un singur sens”

Unul dintre avocaţii care reprezintă FCSB în procesul pentru palmares cu CSA Steaua, Virgil Boglea, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Iar veştile nu sunt deloc bune pentru fanii echipei din SuperLiga.
18.09.2023 | 12:39
FCSB executata in procesul pentru palmares cu CSA Steaua Instanta a respins toate probele Decizia va fi intrun singur sens
FCSB, executată în procesul pentru palmares cu CSA Steaua: "Instanţa a respins toate probele! Decizia va fi într-un singur sens". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni dimineaţa a reînceput la Curtea de Apel procesul pentru palmares între FCSB şi CSA Steaua. Înalta Curte a decis în luna martie a acestui an să trimită procesul pentru rejudecare.

FCSB, executată în procesul pentru palmares cu CSA Steaua: “Se raportau la perioada 2003-2017, nu la întregul palmares”

Virgil Boglea, avocatul Asociaţiei “Salvaţi Steaua”, care susţine clubul din SuperLiga, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre primul termen al procesului pentru palmares, susţinând că decizia va fi într-o singură direcţie după comportamentul instanţei:

ADVERTISEMENT

“Din păcate, nu am veşti foarte mulţumitoare din perspectiva completului de judecată. Instanţa a făcut o greşeală, a spus că se raportează la judecată perioada 2003-2017, deşi avem şi perioada 1998-2003.

Apoi, după formularea cadrului procesual, s-a făcut o cerere de recuzare. Noi am cerut recuzarea completului de judecată, în condiţiile în care se raportau la perioada 2003-2017, nu la întregul palmares.

ADVERTISEMENT

“Instanţa s-a declarat lămurită, respinge toate probele. Probabil vom ajunge din nou la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”

N-au ţinut cont de deciziile Înaltei Curţi care a decis rejudecarea întregului palmares. Am luat decizia de a părăsi şedinţa de judecată, fiind enervat de aceste ante-pronunţări. Tratează cauza cu lecţiile făcute dinainte.

Vorbim de un proces, următorul ca importanţă al soţilor Ceauşescu. Nici atunci, nici acum n-a fost proces. Instanţa s-a declarat lămurită, respinge toate probele. Probabil vom ajunge din nou la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ADVERTISEMENT

Asociaţia “Salvaţi Steaua” a fost lipsită de prezentare în semn de protest. Nu s-a dat soluţia. De obicei sunt două termene de judecată. Aici, instanţa le-a înglobat pe toate în acelaşi termen. 

“Am toate suspiciunile că decizia va fi într-un sens”

Observând comportamentul instanţei, am toate suspiciunile că decizia va fi într-un sens. Avem o cerere de recuzare, să vedem dacă vom intra cu un alt complet de judecată. 

ADVERTISEMENT

Mă face să am suspiciuni cu privirile la imparţionalitatea lor. Cum îl ştiţi pe domnul Talpan, cum îl ştie toată lumea, aşa s-a comportat. Argumente mai puţin juridice. A fost cenzurat de instanţa de judecată.

Puţin mai mult circ a făcut. Dacă i s-a părut că ceva contravine cererilor sale, avea acelaşi comportament exuberant. Ne transmitea că nu înţelegem ce ne spune Înalta Curte în 2014 şi acum.

“Cred în şansele echipei din Liga 1 că şi juridic, nu doar sportiv, este continuarea echipei de mare performanţă Steaua Bucureşti”

Că suntem acoliţii lui Gigi Becali, deşi Asociaţia Salvaţi Steaua nu are nicio legătură cu patronul FCSB. Vom formula recurs la Înalta Curte, dar sper ca în final să avem judecători care să ne asculte.

Din punct de vedere judicios, tind să cred că nu au nicio şansă. Cred în şansele echipei din Liga 1 că şi juridic, nu doar sportiv, este continuarea echipei de mare performanţă Steaua Bucureşti”, a spus Virgil Boglea la FANATIK SUPERLIGA

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Virgil Boglea, explicaţii în procesul pentru palmares

ADVERTISEMENT