Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, soluție finală pentru Ghencea: “N-are Armata nevoie”

Gigi Becali a găsit o soluție finală pentru ca FCSB să revină în Ghencea. Patronul roș-albaștrilor a oferit declarații, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.
21.07.2023 | 13:10
Gigi Becali solutie finala pentru Ghencea Nare Armata nevoie
Gigi Becali a găsit o soluție finală pentru revenirea FCSB în Ghencea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat o soluție finală pentru ca FCSB să revină pe stadionul Ghencea. Vicecampioana României s-a lovit din nou de refuzul celor de la CSA Steaua pentru închirierea stadionului. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a declarat că vrea să le ia arena „militarilor” prin hotărâre de Guvern.

Gigi Becali, soluție finală pentru Ghencea

FCSB a fost aproape să revină în Ghencea la derby-ul cu Dinamo. În cele din urmă, contractul pentru închirierea stadionului nu a fost semnat, iar echipa din SuperLiga este nevoită să dispute duelul împotriva „câinilor” pe stadionul „Arcul de Triumf”. Totuși, Gigi Becali nu se dă bătut.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut imaginile cu cozile de oameni de la casele de bilete la derby-ul FCSB – Dinamo, patronul celor de la FCSB a mărturisit că CSA Steaua trebuie să plătească. Ulterior, patronul și-a anunțat planul prin care vrea ca stadionul Ghencea să treacă sub comanda Agenției Naționale de Sport.

„Dacă stăm să ne gândim și să mergem la case (n.r. bilete), să vedem cum stau miile de oameni la coadă, de la 6 dimineața, și să vedem miile de oameni care au plătit taxe și vor să vadă un meci de fotbal, că atât le-a mai rămas în țara asta săracă. Să mai vadă un meci. Cineva le-a interzis lucrul ăsta, apoi e puțin mai grav.

ADVERTISEMENT

„Nu ai nevoie de stadion, unitate militară”

(n.r. coadă kilometrică la casele de bilete FCSB – Dinamo) Atunci întreb. Oamenii care au făcut lucrul ăsta nu trebuie să plătească? Eu spun un lucru. Lucrul ăsta se rezolvă într-un singur fel ca să fie dreptatea. Adică prin normalitate. Normalitate știi ce înseamnă?

Nu ai nevoie de stadion, unitate militară, ți-l iau, hotărâre de Guvern, și-l dau la Agenția de Sport ca să am încredere că se administrează cum trebuie. Așa ar trebui să fac”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că a acceptat toate clauzele stabilite de reprezentanții CSA Steaua. „Militarii” au venit cu replica și au susținut că FCSB nu a putut pune pe masă condițiile stipulate în contract, astfel, vicecampioana României nu a primit accept pentru a evolua în Ghencea.

FCSB – Dinamo, pe „Arcul de Triumf”

Fanii celor de la FCSB au luat cu asalt casele de bilete pentru derby-ul FCSB – Dinamo care se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, arenă de doar 8.800 de locuri. Mihai Stoica a anunțat că pentru meciul de sâmbătă, 22 iulie, ora 21:30, biletele nu se vor vinde online, ci doar la casele de bilete.

ADVERTISEMENT

Radu Popa, directorul Complexului „Arcul de Triumf”, le-a pus la dispoziție stadionul celor de la FCSB pentru a efectua antrenamentele în vederea pregătirii derby-ului cu Dinamo. Jucătorii vicecampioanei au avut deja primul contact cu suprafața de joc.

Emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, FANATIK SUPERLIGA, se vede luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, doar pe FANATIK.RO. În aceleași zile cinci ore mai târziu, de la ora 17:30, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube și Facebook ale FANATIK.

Gigi Becali, soluția pentru revenirea FCSB în Ghencea

ADVERTISEMENT