Fotbal intern

Gigi Becali, anunţ categoric pentru Dinamo: “Poate îi ajutam să strângă 180.000 de euro, dar nu mă interesează niciun fotbalist de acolo”

12.04.2020 | 10:47
Gigi Becali, anunţ categoric pentru Dinamo:
Gigi Becali, patronul FCSB. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să contribuie, din punct de vedere financiar, la redresarea lui Dinamo, club care se află în impasibilitatea de a obține licența pentru sezonul viitor din cauza datoriilor.

Dinamo are nevoie de 180.000 de euro

Dinamo este unul dintre cluburile din România cu probleme financiare constante în ultimii ani, iar pandemia de coronavirus, care a suspendat competițiile, a înrăutățit situația din Ștefan cel Mare.

Clubul patronat de Ionuț Negoiță are nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul viitorul, iar Gigi Becali dezvăluie că a vrut să ajute financiar Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu este treaba mea ce se întâmplă la Dinamo. Poate că totuși îi ajutam să strângă ăia 180.000 de euro ca să primească licența, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei.

Nu vreau niciun fotbalist de acolo, nici măcar pe portarul lor italian (n.r. Riccardo Piscitelli)”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

„Să preia suporterii echipa”

Gigi Becali consideră că suporterii lui Dinamo au o parte din vina pentru situația actuală de la club. Patronul FCSB a condamnat atitudinea ultrașilor față de Ionuț Negoiță, Cristi Borcea sau Nicolae Badea.

De când urlă Negoiță că nu mai poate să țină Dinamo? De mult, nu? Dar de ce nu a venit nici măcar unul, cu interese serioase, nu din ăștia care își fac publicitate, să își bage banii familiei la Dinamo?

ADVERTISEMENT

Când erau Borcea și Badea toți îi blestemau să se ducă la pușcărie. Toți le strigau să plece. Hai că au plecat, dar unde a ajuns Dinamo? Au sărit pe Negoiță, ba chiar s-au dus pe la el la hotel să dea foc pe acolo, iar acum nu mai bagă nici el bani.

Să preia echipa suporterii. Să plătească și ei mii de euro salarii și impozite. Le convine așa?…Ăla nu e bun, celălalt la fel și tot așa”, susține Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri