Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali știe când va închide gura tuturor. „Toamna viitoare mai vorbim!”

Gigi Becali a explicat când va închide gura celor care îl critică pentru deciziile de la FCSB. Patronul este de părere că în toamna anului următor se va întâmpla acest lucru.
26.12.2023 | 15:06
Gigi Becali stie cand va inchide gura tuturor Toamna viitoare mai vorbim
Gigi Becali a explicat când va închide gura celor care îl critică pentru deciziile de la FCSB. Patronul este de părere că în toamna anului următor se va întâmpla acest lucru.
ADVERTISEMENT

FCSB este una dintre cele mai bogate formații din SuperLiga. Cu toate acestea, echipa “roș-albastră” nu a mai reușit să facă performanță în România, dar nici în grupele europene, la nivelul dorit de finanțator. Astfel, după toate criticile, Gigi Becali a explicat când le va închide gura celor care comentează deciziile sale.

Gigi Becali știe când va închide gura tuturor

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a explicat când le va închide gura tuturor celor care îl critică pentru deciziile pe care le face la echipă. Patronul celor de la FCSB susține că în toamnă se va întâmpla acest lucru, atunci când formația “roș-albastră” se va califica în Champions League.

ADVERTISEMENT

“Până rămâne crema iau și dau afară. Și până ajungem în Champions League. Știi când le voi închide eu gurile la toți? La anul când vom fi în grupele Champions League. Dar gurile rele știi ce o să zică?

Păi la câți bani a băgat, trebuia să fie în fiecare an. Nu o să fie bine nici așa. O să mă duc în grupe, dar acolo nu am ce să fac. Acolo unul costă 100 de milioane, 200 de milioane”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Gigi Becali după reușitele din SuperLiga

Etapa a 20-a din SuperLiga a fost una perfectă pentru FCSB. După victoria cu Hermannstadt la scor de neprezentare și după ce s-au încurcat contracandidatele la titlu. Lucrurile au mers bine și în ultima rundă din 2023, 21, astfel că roș-albaștrii au acum un avans de opt puncte în fruntea clasamentului.

“Noi dacă jucăm așa, nu ne poate sta nimeni în cale. Eu am vorbit și cu patronul de la Sibiu. I-am zis că nu trebuie să fie supărat. Nu că ai echipa slabă, dar nouă nu ne poate sta nimeni în cale. Am jucat în viteză și din prima.

ADVERTISEMENT

Nici măcar din două atingeri. Din prima! Năucești adversarul! I-am năucit, nu mai știau încotro să o apuce. Ce vină oamenii? Și golurile, dar viteza jocului.

E posibil ca Lixandru să fie piesa principală care a făcut să jucăm așa. Fără Băluță nu mai jucăm așa rapid. E posibil că l-am avut și pe Tavi, care a fost acolo în mijloc și n-a pierdut mingile.

ADVERTISEMENT

Ăla (n.r. – Compagno) dacă pierde mingile, ce să faci? Dacă ajunge acolo și e cap de linie distrugi echipa. Stai să vedem, poate joacă Băluță atacant, că joacă și mai bine acolo. Dacă poate să joace Luis Phelipe în dreapta.

(n.r. – deci, cum i-ați zis patronului de la Hermannstadt?) Tată, nu mai fi supărat. Am fost noi prea năucitori! Nu aveai ce să faci”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Suma fabuloasă plătită de Gigi Becali ca să închidă anul 2023 la FCSB

ADVERTISEMENT