Sport

Gigi Becali știe cine l-a făcut pe Florinel Coman să se schimbe: „Eu nu am avut discuție cu el”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre declarațiie lui Florinel Coman de la finalul partidei cu CFR Cluj. De ce și-a cerut scuze mijlocașul.
11.12.2023 | 08:00
Gigi Becali stie cine la facut pe Florinel Coman sa se schimbe Eu nu am avut discutie cu el
Gigi Becali, detalii despre declarațiile surprinzătoare ale lui Florinel Coman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile despre „schimbarea la față” a lui Florinel Coman la finalul derby-ului cu CFR Cluj. Vedeta FCSB-ului și-a cerut scuze pentru comportamentul său de la ultimele meciuri.

Gigi Becali știe de ce Florinel Coman și-a cerut scuze că a înjurat arbitrul: „Are un duhovnic care e foarte disperat pe FCSB”

Gigi Becali crede că Florinel Coman a primit îndrumare bisericească: „Eu nu am avut discuţie cu el, dar cred că MM sau posibil duhovnicul lui. Are un preot, un duhovnic, care e foarte disperat pe FCSB.

ADVERTISEMENT

I-o fi zis: ‘Dacă înjuri aşa, nici Dumnezeu nu te ajută dacă faci păcate aşa! Probabil i-a spus duhovnicul. N-ai cum să joci fotbal și să înjuri așa pe teren”, a spus patronul FCSB, la Digi Sport.

După ce a pasat decisiv pentru Olaru și a avut un gol anulat, Florinel Coman a declarat la finalul partidei: „S-a anulat golul, nu știu ce a fost, dar nu am ce să spun. Nu știu dacă este discutabil. Voiam să spun că-mi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi pare rău față de domnul Bîrsan, îmi prezint public scuzele și îmi promit mie că nu voi mai face niciodată așa ceva.

ADVERTISEMENT

S-a văzut urât, m-am uitat după și îmi era rușine uitându-mă la imaginile pe care le-au difuzat unii. Îmi pare rău și o spun cu sinceritate 100%. O să mă vedeți doar cum am fost în acest meci, adică nu voi mai comenta nimic, nimic, chiar dacă mi se va părea mine că a fost fault sau…”.

Reacția lui Florinel Coman a fost aplaudată și de Ilie Dumitrescu: „A fost sensibil la ceea ce s-a discutat, ceea ce e un lucru senzațional. Și-a cerut scuze în public, este senzațional, ne-a încântat și cu evoluția din seara asta. În seara asta, Coman s-a ridicat la un nivel foarte bun, și pasa pentru Olaru, tot timpul periculos. Este un lider, în partea a doua a jocului, FCSB a făcut un joc foarte bun”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, convins că CFR Cluj e singura echipă care poate opri FCSB din cursa spre titlu: „Nu e clar că suntem mai valoroși”

Gigi Becali nu se mai gândește la Rapid sau Universitatea Craiova: „Mă interesează doar CFR-ul. Numai CFR este echipa care ne poate pune probleme anul ăsta. Dacă ai 5 puncte nu e mai ușor? Noi suntem mult mai valoroși.

CFR juca acasă și mingea era numai la noi repriza a doua. Nu e clar că suntem mai valoroși? Ei trebuiau să ne călărească și era mingea numai la noi”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a ținut ca mesajul său să ajungă în vestiarul echipei înainte de meci: „Le-am spus să le zică. Pasați mingea 15-30 de minute și dup-aia nu mai avem probleme”. 

ADVERTISEMENT
1,72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt