Sport

“Bijuteria” lui Florinel Coman, anulată după intervenția VAR. Ce a decis Sebastian Colțescu, semnalizat de Găman

Florinel Coman l-a servit excelent pe Darius Olaru la faza la care FCSB a reușit să o egaleze pe CFR Cluj, într-un moment în care ardelenii dominau clar. Gol anulat pentru mijlocaș
10.12.2023 | 21:05
Bijuteria lui Florinel Coman anulata dupa interventia VAR Ce a decis Sebastian Coltescu semnalizat de Gaman
Florinel Coman are mai multe pase decisive (7) decât goluri marcate (6). Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-12-2023
19:23

Florinel Coman, gol anulat în CFR Cluj - FCSB

Florinel Coman a reușit să îl învingă cu un șut superb pe Răzvan Sava de la mare distanță, însă după ce s-au bucurat secunde în șir alături de fani, reușita a fost în cele din urmă anulată cu VAR. 

Valentin Crețu a intrat prin alunecare la Philip Otele și acesta a căzut ca secerat. Sebastian Colțescu a decis că intrarea periculoasă a fost fault și astfel a dat fault în atac. 

Florinel Coman continuă evoluțiile bune și demonstrează că e în acest moment cel mai important jucător al FCSB alături de Darius Olaru. Cei doi au creat faza din care vicecampioana a egalat-o pe CFR Cluj.

Florinel Coman și Darius Olaru, fază superbă în CFR Cluj – FCSB

Florinel Coman a pasat foarte bine de pe partea stânga în minutul 26 și l-a pus pe Darius Olaru într-o poziție din care putea finaliza și să îl învingă pe portarul Sava.

ADVERTISEMENT

Mingea i-a venit excelent, iar căpitanul FCSB-ului a trimis un șut din voleu din prima, care s-a oprit în plasa porții. Golul a picat cum nu se poate mai bine, într-un moment în care CFR Cluj domina clar meciul, iar vicecampioana României a fost gata să încaseze și al doilea gol .

Florinel Coman a ajuns astfel la 7 pase decisive și 6 goluri în 17 meciuri. De cealaltă parte, Darius Olaru e cel mai bun marcator al FCSB și a ajuns la 8 goluri în 19 meciuri. Mai are și două assist-uri.

ADVERTISEMENT

Același Florinel Coman i-a pasat inteligent lui Adrian Șut, care a șutat extrem de periculos, însă Răzvan Sava a avut o intervenție senzațională și a scos din vinclu.

Florinel Coman și coechipierii săi, început dezastruos în Gruia

FCSB nu a avut un început bun în Gruia, unde CFR Cluj a început în forță partidă și a pus presiune pe jucătorii lui Elias Charalambous. Pe acest fond, golul a venit firesc în minutul 8, după o gafă uriașă în apărarea vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Tachtsidis profită de stângăcia lui Alexandru Pantea și reușește să marcheze deși era presat și de Adrian Șut. Grecul a șutat excelent în plasa laterală, după ce fundașul dreapta a respins în picioarele sale.

Darius Olaru, înlocuit după o accidentare la genunchi

Din păcate pentru Darius Olaru a fost faultat și a acuzat probleme la genunchi. În cele din urmă jucătorul FCSB-ului este înlocuit de mijlocașul defensiv Mihai Lixandru. Rămâne de văzut cât de grave sunt problemele medicale ale căpitanului liderului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are nevoie de o victorie împotriva FCSB-ului pentru a se aproapia la doar două puncte de liderul din clasament. Etapa viitoare, ardelenii joacă în deplasare cu Sepsi, în timp ce FCSB întâlnește pe Hermannstadt.

ADVERTISEMENT
1,72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt