Sport

Gigi Becali, vești proaste pentru Vlad Chiricheș: „Nu mai are cum”. Florinel Coman, nemulțumit de doi coechipieri

Gigi Becali a făcut un anunț referitor la Vlad Chiricheș. „Veteranului” din defensiva FCSB-ului îi va fi extrem de greu să revină în postura de titular.
31.01.2024 | 17:43
Gigi Becali vesti proaste pentru Vlad Chiriches Nu mai are cum Florinel Coman nemultumit de doi coechipieri
Gigi Becali a făcut un anunț cu privire la revenirea lui Vlad Chiricheș în echipa de start a FCSB-ului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lunii august 2023. Fundașul central revenit în lotul „roș-albaștrilor” la începutul sezonului s-a accidentat într-un meci cu UTA Arad. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Chiricheș a făcut dezvăluiri despre calvarul accidentării.

Gigi Becali, vești proaste pentru Vlad Chiricheș: „Nu mai are cum”

Vlad Chiricheș ar trebui să revină pe teren la începutul lunii martie. Fostul căpitan al naționalei României ar fi trebuit să se întoarcă pe gazon la finalul anului trecut, însă din cauza faptului că a amânat operația, accidentarea a recidivat.

ADVERTISEMENT

Astfel, fostul fundaș de la Tottenham și Napoli a ieșit din primul „11” al FCSB-ului. În prezent, cuplul letal de fundași centrali din defensiva „roș-albaștrilor” este compus din Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa. Gigi Becali a venit cu vești proaste pentru „veteranul” în vârstă de 34 de ani.

Patronul FCSB susține că îi va fi foarte greu lui Vlad Chiricheș să redevină titular la FCSB. „Acum Chiricheș nu mai are cum. Pe ăștia doi nu ai cum să-i scoți, sunt niște pantere (n.r. Dawa și Ngezana).

ADVERTISEMENT

Viteză, forță, nu poate nimeni să dea cu capul de lângă ei. Dacă aveau și tehnică erau 70, 80 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport. „Roș-albaștriii” au cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 20 de goluri primite în 23 de meciuri.

Florinel Coman, nemulțumit de apărarea FCSB-ului din sezonul precedent

Gigi Becali a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera este convins că apărarea solidă a echipei a avut o contribuție semnificativă pentru rezultatele din actuala stagiune. Patronul „roș-albaștrilor” a mărturisit că Florinel Coman a fost nemulțumit de cuplul Joyskim Dawa – Joonas Tamm din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

”Eu dacă văd că un jucător are forță și viteză, îl țin. Că tehnic mai lucrează. Dacă văd forță și viteză, joci. Nu era Dawa mare jucător, nu e nici Ngezana, dar au forță și viteză.

Dacă a ajuns Coman, care spunea acum un an că nu putem să câștigăm cu ăia de pe fund care nu construiesc și nu știu cum, acum a zis că panterele ne câștigă meciurile. Se referă că nu mai au precipitare, mai pasează, nu mai dau bufa-bufa”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali le-a stabilit prețul lui Adrian Șut și Darius Olaru: „Cu alte cuvinte, e prea mult”

Gigi Becali a recunoscut că au existat în această iarnă cluburi interesate pentru transferurile lui Adrian Șut și Darius Olaru, doi dintre cei mai în formă jucători ai „roș-albaștrilor”. După ce i-a anunțat prețul, cei interesați nu au venit cu o ofertă concretă.

„Nu a fost nicio ofertă concretă, au fost întrebări. Au întrebat de Șut și am zis 5 milioane de euro. Au întrebat de Olaru am zis 8 milioane de euro și nu au mai dat niciun răspuns. Cu alte cuvinte, e prea mult în mintea lor.

Atât, punct și gata. Nici nu mă interesează să vând. Pe mine mă interesează Liga Campionilor. De ce? Ca să mai demonstrez încă o dată cum am demonstrat atunci când spunea lumea că sunt nebun”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Farul