Sport

Gigi Becali visează frumos: ”FCSB, cu un buget de 10 milioane, va câștiga Liga Campionilor”

Patronul FCSB, Gigi Becali, știe una și bună, echipa lui va câștiga într-o zi Liga Campionilor.
26.06.2021 | 15:20
Gigi Becali viseaza frumos FCSB cu un buget de 10 milioane va castiga Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Pe finanțatorul roș-albaștrilor nu pare să-l intereseze întrecerile interne. Visează frumos și vrea nici mai mult nici mai puțin decât Liga Campionilor.

Titlul de campion al României este un obiectiv mai degrabă secundar. Gigi Becali știe că o calificare în grupele celei mai importante întreceri continentale intercluburi valorează mult mai mult.

ADVERTISEMENT

Investițiile în jucătorii tineri îl fac să viseze din nou

De ani de zile FCSB investește masiv în dezvoltarea centrului de copii și juniori și în transferul celor mai valoroși tineri jucători din Liga 1, dar triumful în campionatul intern.

Chiar și în aceste condiții patronul Gigi Becali nu și-a pierdut credința că într-o zi, echipa lui, deși nu se compară din punct de vedere financiare cu marile forțe ale Europei, a câștiga cel mai râvnit trofeu – Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

”Atunci când a preluat FCSB aveam un fel de pasiune, de iubire de sine, de narcisism, adică voiam să fiu persoană publică, influentă, cunoscută, acum fac asta doar pentru că e un business, nici nu prea mai merg la meciuri, mai merg la meciuri doar dacă joacă FCSB în Champions League, în grupe.

Mi s-a schimbat viața, eu m-am botezat în Hristos, pe Gigi Becali l-am lăsat, m-am dezbrăcat de el, cât am putut. Visul meu este să demonstrez oamenilor slava Domnului prin mine, să vadă lumea că o echipa, FCSB, cu un buget de 10 milioane va putea câștiga Liga Campionilor cu echipe cu buget de un miliard.

ADVERTISEMENT

Campionatul o să-l câștig, nu e problemă. Dar dacă o să intram în Liga Campionilor la anul și încasăm de acolo 30-40 de milioane și mărim salariile, face Domnul o echipă bună și ne putem bate în Europa, încet, încet”, a mărturisit Gigi Becali, la ProX.

Becali anunță revenirea echipei FCSB în Ghencea: ”O să mă roage ei, sunt obligați”

Omul de afaceri nu își face probleme că echipa lui nu va juca din această toamnă pe noul stadion din Ghencea.

ADVERTISEMENT

În disputa personală cu CSA Steaua, Gigi Becali este convins că reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, proprietarul noului stadion ”Steaua”, îl vor contacta pentru a-l convinge să mute FCSB în Ghencea.

Latifundiarul a lansat un nou atac la adresa conducerii echipei CSA Steaua și a explicat de ce MApN îl va ruga să închirieze noua arenă ”Steaua”

”Cred că ne vor ruga ei să jucăm acolo. Sunt obligați. Ei trebuie să justifice banii. Să nu creadă cei de la CSA că vor juca acolo pe gratis. Dacă își vor schimba forma juridică, atunci trebuie să dea bani exact cum dau și eu.

Dacă știai că nu poți avea echipă, de ce ai început și ai mai băgat milioane de euro? Acolo e fotbal amator, pe uliță. Voi vă distrați pe banii statului?  

Ei nu pot juca cu acea marcă, ar trebui să dea bani. Dacă vor fi privatizați, vor trebui să dea bani. Pentru ce să te asociezi cu ei? Steaua lor e o stea, dar FCSB este Steaua”, a mai spus Becali, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,33 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT