Sport

Gigi Becali, vizită în cantonamentul FCSB înaintea derby-ului cu Farul! Patronul anunţă două reveniri în echipă: “Vor juca!”

Gigi Becali va face o vizită în cantonamentul FCSB înaintea meciului cu Farul pentru a-i motiva pe jucători. Patronul anunţă revenirea a două piese importante în echipă.
13.04.2023 | 15:08
Gigi Becali vizita in cantonamentul FCSB inaintea derbyului cu Farul Patronul anunta doua reveniri in echipa Vor juca
Gigi Becali, vizită în cantonamentul FCSB înaintea derby-ului cu Farul! Patronul anunţă două reveniri în echipă: "Vor juca!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB joacă luni, de la ora 20:30 cu Farul Constanţa, în derby-ul etapei a patra de play-off. Roş-albaştrii au nevoie de cele trei puncte pentru a se apropia la două lungimi de echipa lui Hagi, în timp ce oaspeţii pot “evada” în frunte în cazul unui succes.

Gigi Becali, vizită în cantonamentul FCSB înaintea derby-ului cu Farul: “Mă iau şi eu după Gică”

Gigi Becali a subliniat importanţa meciului într-o conferinţă ad-hoc la Palat şi se gândeşte să facă o vizită în cantonamentul echipei pentru a-i motiva pe jucători pentru confruntarea cu Farul Constanţa:

ADVERTISEMENT

“E posibil să merg în cantonament, contează foarte mult încurajarea, eu o să le spun că sunt cei mai buni, cum le spune Gică, că așa le spune Gică, mă iau și eu după Gică, mă iau după specialist, nu?

Păi dacă nu batem, nici nu vreau, nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Un egal, mai ești în cărți. Dacă câștigăm meciul, deja trebuie să ne lăsăți să ne pregătim de Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Reveniri importante la FCSB: “Şi Tavi Popescu, şi Edjouma, vor juca, da!”

Latifundiarul a anunţat şi revenirile în echipă ale lui Malcom Edjouma şi Octavian Popescu. Mijlcaşul francez a lipsi de la meciul cu CFR Cluj din cauza unei toxiinfecţii alimentare, iar Octavian Popescu a suferit o accidentare la echipa naţională, cazul său fiind publicat pe larg de FANATIK.

“Şi Tavi Popescu, şi Edjouma, vor juca, da!”, a fost reacţia lui Gigi Becali când a fost chestionat despre cei doi jucători care au absentat în confruntarea cu CFR Cluj, încheiată nedecis, 1-1.

ADVERTISEMENT

A pus ochii pe Borza: “Nu fac nicio ofertă, că nu poţi să-l iei”

Patronul celor de la FCSB a pus ochii pe un jucător de la Farul Constanţa, dar spune că nu va face nicio ofertă pentru el pentru că e sigur că va fi refuzat de Gică Hagi:

”Jucător care-mi place e Borza. Mazilu încă e… Era mai bun Coman decât Mazilu la vremea lui. Şi uite că am dat 3 milioane şi… Singurul jucător care-mi place de la ei e Borza.

ADVERTISEMENT

Nu fac nicio ofertă, că nu poţi să-l iei pe Borza, că nu-l dă Gică pe Borza. Voi credeţi că Gică e fraier. Nu-l dă, că nu-l dă Gică pe Borza”, a spus Becali.

FCSB este pe locul trei în SuperLiga, la cinci puncte de liderul Farul Constanţa şi la un punct de CFR Cluj. Roş-albaştrii mai ai de jucat în turul play-off-ului cu Farul Constanţa şi Rapid, în timp ce trupa lui Hagi are un program de foc. Va întâlni FCSB şi CFR Cluj în etape consecutive.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,28 este cota pentru „1X” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT