Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, ironizat pentru “pohta” pe care o are cu FCSB: “Anul ăsta se bucură de binele aproapelui”. Video exclusiv

Gigi Becali a fost ironizat la FANATIK SUPERLIGA pentru „pohta” pe care o are cu FCSB. Patronul roș-albaștrilor își dorește în fiecare an să fie pe primul loc de Paște.
12.04.2023 | 12:00
Gigi Becali ironizat pentru pohta pe care o are cu FCSB Anul asta se bucura de binele aproapelui Video exclusiv
Gigi Becali a fost ironizat pentru „pohta” pe care o are cu FCSB în fiecare an.
ADVERTISEMENT

FCSB a înregistrat o victorie și două remize după primele trei etape trecute din play-off-ul SuperLigii. Insuficient pentru a trece pe primul loc, poziție pe care Gigi Becali a declarat în fiecare an că vrea ca echipa pe care o finanțează să o obțină în perioada Paștelui.

Gigi Becali, ironizat pentru „pohta” cu FCSB în perioada Paștelui: „E finul pe primul loc”

Mai mult decât atât, Farul s-a distanțat la cinci puncte de FCSB după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-2 la Ovidiu. Luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paște, cele două rivale se înfruntă pe Arena Națională de la ora 20:30. Indiferent de rezultatul partidei, FCSB nu va putea trece peste echipa lui Gică Hagi în clasament.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Apropo de Săptămâna Mare. Își dorește de fiecare dată în fiecare an patronul de la FCSB să fie pe primul loc de Paște. Acum, la cina în familie, dacă vrea se întâlnește cu Gică Hagi.

E finul pe primul loc de Paște indiferent de ce se întâmplă”, a dezvăluit Ioana Cosma. Robert Niță, analistul FANATIK SUPERLIGA, l-a ironizat pe Gigi Becali. Fostul fotbalist a precizat că patronul roș-albaștrilor se bucură, deoarece primul loc este ocupat de Gică Hagi, un apropiat al familiei.

ADVERTISEMENT

„Anul ăsta se bucură de binele aproapelui”

„Tot își dorește. E bine că e cineva apropiat sau din familie sus acolo. E bine pentru că suntem în spiritul Paștelui. Suntem buni și să fim pozitivi. Se bucură de binele aproapelui, nu? Se bucură de binele membrului familiei.

Probabil că o să mai aibă unul, doi jucători de unde să cumpere și dacă tot se ciocnesc ouăle într-un spirit de competiție poate mai scade și prețul”, a spus ironic Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mărturisit că pentru FCSB derby-ul cu Farul este capital pentru câștigarea titlului. Totodată, latifundiarul din Pipera a precizat că un eșec în Gruia, cu CFR Cluj, ar fi reprezentat, de asemenea, excluderea vicecampioanei din lupta la titlu.

Gigi Becali, presiune înainte de următorul meci al FCSB: “Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu”

Gigi Becali a mărturisit că va merge în vestiarul jucătorilor roș-albaștrii, înaintea duelului cu Farul de la București „Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. Ați văzut la City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare câștigi meciurile astea.

ADVERTISEMENT

Când este meci decisiv trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc. Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și bani. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol, eram gata, la revedere! Valoarea e esențială și decisivă!

O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”, au fost cuvintele lui Gigi Becali, în cadrul ultimei ieșiri publice.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT