Fotbal intern

Măsură fără precedent cerută de Gigi Becali în baza de la Berceni: mâncare de post pentru fotbaliștii lui Bogdan Vintilă. EXCLUSIV

15.03.2020 | 15:40
Masura fara precedent ceruta de Gigi Becali in baza de la Berceni mancare de post pentru fotbalistii lui Bogdan Vintila EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este singurul care-și ține războinicii pregătiți de lupta care pare tot mai îndepărtată. Toată echipele din Liga 1 au dat liber jucătorilor după suspendarea campionatului, nu și FCSB!

FANATIK a scris despre faptul că Bogdan Vintilă și elevii săi s-au antrenat zilnic toată săptămâna trecută, deși pe 12 martie FRF a suspendat toate competițiile până la 31 martie. Duminică, 15 martie, a fost zi de pauză, urmând ca de luni roș-albaștrii să revină la antrenamente în baza de la Berceni.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,65 este cota pentru „PSF X”. Vezi aici toate cotele!

Gigi Becali a cerut ca fotbaliștii lui Bogdan Vintilă să aibă mâncare de Post la baza de la Berceni. „E mai bine pentru ei!”

În week-end, fotbaliștii și staff-ul i-au cerut patronului să fie și ei liberi, la fel ca restul colegilor de la celelalte echipe din Liga 1. Răspunsul lui Gigi Becali a fost categoric: e mai bine să vă antrenați!

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu s-a schimbat nimic, deși între timp s-a declarat stare de urgență pe tot teritoriul României începând cu luni, 16 martie. Jucătorii lui Vintilă se vor prezenta la antrenament în baza de la Berceni.

Unde Gigi Becali, din informațiile FANATIK, a mai cerut o măsură inedită la un club de fotbal. Patronul celor de la FCSB ar dori ca fotbaliștii să servească doar mâncare de post în această perioadă!

ADVERTISEMENT

Suntem chiar în Postul Mare al Paștelui, și Becali s-a gândit că o astfel de măsură le-ar face mult mai bine lui Florinel Coman și colegilor săi. „O să vadă ei că le va face doar bine să mănânce de Post zilele astea”, le-ar fi spus Gigi apropiaților săi.

Gigi Becali s-a opus suspendării campionatului, dar și-a schimbat discursul la câteva minute după decizia FRF

Patronul roș-albaștrilor nici nu a fost de acord cu suspendarea primei divizii în dimineața zilei de joi, 12 martie. El considera că amânarea meciurilor le-ar conveni doar celor de la CFR Cluj, care ar fi obosiți de programul încărcat din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

La câteva minute după decizia de suspendare a Ligii 1 Casa Pariurilor, Gigi Becali a avut un discurs complet schimbat într-o discuție exclusivă cu FANATIK.

Sunt de acord cu suspendarea. Cu sănătatea oamenilor nu te joci. Mai contează fotbalul acum? Contează sănătatea oamenilor. Ştiu că am zis că ar trebui să jucăm, dar cei de la FRF probabil că au specialişti care au calculat riscurile şi aşa au decis că trebuie să suspende. Ce, eu sunt expert în lucruri de genul ăsta? Nu pot să mă bag. Asta au decis, asta facem. Să sperăm că lucrurile o să fie bune”, a fost reacţia lui Gigi Becali pentru FANATIK.

  • 31 martie 2020 este data până la care au fost suspendate orice fel de activități fotbalistice pe teritoriul României
  • 4 puncte este diferența (30 la 26) dintre CFR Cluj (locul 1) și FCSB (locul 2) în momentul întreruperii campionatului, cu 8 etape înainte de final
ADVERTISEMENT
Tags: