Fotbal intern

Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB pe Vinicius. “CFR are 4-5 fundași centrali. Să vedem dacă pot să-l iau!” Condiția ca Dan Nistor să ajungă sub comanda lui Vintilă

23.12.2019 | 12:13
Gigi Becali vrea sal transfere la FCSB pe Vinicius CFR are 45 fundasi centrali Sa vedem daca pot sal iau Conditia ca Dan Nistor sa ajunga sub comanda lui Vintila
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că vrea să-l transfere pe Vinicius, fundașul central de la CFR Cluj care nu a fost foarte des folosit de Dan Petrescu în sezonul 2019 – 2020. Mai mult, latifundiarul din Pipera a vorbit despre lupta la titlu, situația lui Ionuț Panțîru și șansele ca Dan Nistor și Constantin Budescu să ajungă la vicecampioana României.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru o victorie a ardelenilor. Vezi aici toate cotele! 
ADVERTISEMENT

…despre lupta pentru titlu: “Eu nu mă pricep la fundași, dar iau părerea specialiștilor. Nu vrea să îl dea pe Chindriș. A zis că discutăm, dar nu acum. Botoșani se bate cu Gaz Metan pentru play-off. Sunt patru echipe pentru 3 locuri… La fel Craiova și Viitorul.

La Gaz Metan e Edi, la Viitorul e nașul meu și nu vreau să sufere, la Botoșani e prietenul meu Iftime, deci Craiova mi-ar plăcea să nu prindă play-off-ul. E puțin probabil… Eu sunt bucuros de faptul că am câștigat și că în ultimele două meciuri Viitorul și Craiova nu au contat, nu mi-au creat nicio emoție. Eu nu o văd pe Astra să se bată la campionat.

ADVERTISEMENT

CFR și Astra au jucători cu experiență și puternici, dar nu și valoroși. Omrani este singurul jucător pe care CFR poate să ia banii. Alibec e jucător valoros, la fel și Budescu, dar campionatul nu se ia cu călcăie și fantezii, se ia cu luptă să război. La FCSB trebuie să lași o picătură de sânge pe iarbă pentru a juca.”

Ce zice despre transferul lui Vinicius și în ce condiții îl aduce la FCSB pe Dan Nistor

…despre transferul lui Vinicius: “Îmi plac fundașii mei, dar eu vreau ceva mai puternic. Eu vreau un Szukala, un Varela, puternici… Mie nu îmi trebuie jucători din străinătate. Vreau să îl iau pe Vinicius, dar să vedem dacă pot să îl iau. CFR are 4-5 fundași centrali și e posibil să îl iau. Dacă pot, eu îl iau.”

ADVERTISEMENT

…despre Ionuț Panțîru: “Mi-a trecut supărarea pe Panțîru. Am vorbit personal cu el și l-am pus la punct. El l-aș propune pe el la echipa națională. Nu stau să îi dau eu sfaturi lui Mirel Rădoi”.

…despre transferul lui Dan Nistor: “Dan Nistor e singurul jucător pe care vrea să îl iau la noi. Dacă omul vinde Dinamo pe un leu, atunci de ce să nu ia niște bani în plus pe un jucător. Ce îl mai interesează pe Negoiță dacă intră în colimatoriul fanilor? Ce treabă au cu el. Atât a putut omul să facă la Dinamo. E condamnat să dea banii lui la Dinamo? Nu există așa ceva. Pe listor vreau să îl iau liber pentru că are salariul mare. El are salariu mare și nu trebuie să îl țină.”

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu nu mai are loc la FCSB

…despre Constantin Budescu: “El vine, dar are un contract cu Astra, iar Astra și-a asumat răspunderea la procesul pe care îl are el. E mai greu să plece de acolo. Are o clauză și e greu să plece. Nu e liber pentru că altfel venea imediat. Oricum eu nu mai am nevoie. Vintilă a creat un sistem noi și eu am deja atacanți. Eu voiam atacanți, dar deja îi am pe Man și Coman.

Îl felicit pe Vintilă pentru asta. Habar nu am avut de ce a luat de la Hagi 4-3-1-2. Nu știu, dar pe mine m-a încântat. Eu îi am pe Tănase, Moruțan, Olaru dacă vine. Nu mai am nevoie de jucător în spatele atacanților.”

 

ADVERTISEMENT