Fotbal intern

Titularul pe care Gigi Becali insistă să-l vândă în vară. I-a stabilit și prețul! EXCLUSIV

06.04.2019 | 18:00
Titularul pe care Gigi Becali insista sal vanda in vara Ia stabilit si pretul EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

În ultimele zile, după ce Ioan Becali a venit cu Pini Zahavi la meciul FCSB – Craiova, s-a discutat despre doi jucători ai roș-albaștrilor care ar avea oferte clare de la cluburile de afară, unele chiar din Serie A. Unul dintre jucători este perla lui Gigi Becali, Dennis Man, celălalt Florin Tănase, decarul cu, poate, cele mai bune cifre din Liga 1, dar care nu prinde o convocare la națională. FANATIK a aflat care este de fapt adevărul în cazul ambilor.

Gigi Becali vrea să-l vândă neapărat pe Florin Tănase în această vară

Chiar dacă Gigi Becali are jucători pentru care ține la preț, în prim-plan fiind Dennis Man, există și titulari pe care vrea să-i vândă neapărat în această vară. Unul dintre ei este Florin Tănase, despre care FANATIK a mai scris în urmă cu câteva luni că este forțat de Gigi Becali în primul 11 tocmai pentru a fi valorificat.

ADVERTISEMENT

Iar transferul lui Florin Tănase de la FCSB în această vară este una dintre cele mai mari dorințe ale lui Gigi Becali. Acesta a discutat cu impresarii și le-a cerut să muncească intens și să vină cu oferte pentru mijlocașul ofensiv. Florin Tănase a semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali, informație exclusivă dezvăluită de FANATIK, iar acesta și oamenii săi încearcă să-i găsească echipă mijlocașului după terminarea sezonului.

Gigi Becali vrea să scape de Florin Tănase. Cere 3 milioane de euro!
Florin Tănase își dorește să facă pasul în străinătate cât mai repede, doar că nu are oferte să plece de la FCSB!

Patronul FCSB cere 3.000.000 de euro pe jucător, dar acesta n-are nicio ofertă!

Gigi Becali vrea neapărat să-și scoată cât mai rapid investiția în Florin Tănase, pentru care a plătit Viitorului 1,5 milioane de euro când a venit în toamna lui 2016. Tănase face deja trei sezoane în roșu și albastru, va împlini 25 de ani și se consideră că nu a progresat pe măsura așteptărilor.

ADVERTISEMENT

„Florin Tănase e cel mai bun jucător de atac din România. Uitați-vă pe cifre! E polivalent, joacă oriunde în atac, joacă în orice sistem. Are un randament foarte bun și la jocul cu mingea, și fără minge” – Gică Hagi

Iar pentru a obține și un mic profit de pe urma decarului, patronul FCSB le-a transmis celor care se ocupă de „caz” că e decis să-i dea drumul jucătorului pentru o sumă de circa 3.000.000 de euro. Totuși, din informațiile FANATIK, Florin Tănase nu are nicio ofertă în acest moment! Dar a fost propus în mai multe locuri și se așteaptă un feed-back pozitiv. Cert este că o eventuală convocare la echipa națională l-ar fi ajutat și pe el, și pe impresari. Acesta fiind și unul dintre motivele pentru care Tănase a răbufnit la adresa selecționerului Cosmin Contra.

Gigi Becali vrea să scape de Florin Tănase. Cere 3 milioane de euro!
Gică Hagi l-a lăudat mereu pe Florin Tănase de când i l-a vândut lui Gigi Becali pentru 1,5 milioane de euro

Dennis Man, doar tatonări, niciun interes concret!

Cei aduși de Giovanni au venit pentru Man. Prin Anglia l-ar duce. Man a jucat bine. Dacă eram impresar, îl luam după meciul ăsta. E tare pe picioare. Se face jucător bun. Dacă mai stă un an la Steaua, poate evolua în orice campionat din lume”, a declarat Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, după FCSB – Craiova 3-2.

ADVERTISEMENT

Cuvintele lui Dragomir au fost preluate de toată media și se discuta deja de sume de 20 de milioane de euro pentru Dennis Man. FANATIK a aflat că, în afara ofertei de 13 milioane de euro de la Zenit, despre care am scris la finalul anului 2018, pe adresa lui Man nu a venit nimic concret. Sunt tatonări, sunt cluburi care se interesează de el, de prețul lui, dar la Gigi Becali nu a ajuns oferta mult visată.

Gigi Becali vrea să scape de Florin Tănase. Cere 3 milioane de euro!
Dennis Man este cel mai bine cotat jucător din Liga 1 Betano în acest moment
  • 2.000.000 de euro este cota actuală a lui Florin Tănase, cu doar 300.000 de euro mai mare decât acum trei ani când a venit la FCSB de la Viitorul
  • 4.500.000 de euro este cota la care a ajuns Dennis Man, maximul carierei, el valorând doar 200.000 de euro când Becali l-a adus de la Arad în 2016! Adică la o lună după ce venise și Florin Tănase la FCSB
ADVERTISEMENT