Fotbal intern

Gigi Becali vrea să scape de Raul Rusescu. “Dacă putem să renunţăm la el, renunţăm! Nu ne ajută!”

26.11.2018 | 12:32
Raul Rusescu în meciul jucat de FCSB cu Unirea Alba Iulia. Gigi Becali vrea să scape de atacantul în vârstă de 30 de ani
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu a fost titularizat de Nicolae Dică în meciul jucat de FCSB pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, dar Gigi Becali nu a fost încântat de evoluţia atacantului şi vrea să scape de el în perioada de mercato din iarnă.

După ce Gigi Becali l-a desfiinţat pe Florinel Coman şi s-a luat la ceartă cu Gică Hagi din cauza lui “Mbappe de România”, latifundiarul din Pipera l-a criticat şi pe Raul Rusescu. Patronul FCSB-ului a anunţat că vrea să se despartă de atacantul în vârstă de 30 de ani, după ce FANATIK.RO a dezvăluit pe 8 octombrie că acesta este hotărât să îşi rezilieze înţelegerea cu vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să scape de Raul Rusescu în perioada de mercato din iarnă

Gigi Becali a dezvăluit că va încerca să ajungă la un acord cu Raul Rusescu pentru rezilierea înţelegerii, deşi contractul fotbalistului în vârstă de 30 de ani cu vicecampioana României se va încheia pe 30 iunie 2021. Mai mult, afaceristul din Pipera l-a ironizat pe Rusescu.

“Sunt dezamăgit de Rusescu. Ce să mai… Parcă a uitat fotbalul. Să vedem dacă renunţăm la el. Avem contract. Dacă putem să renunţăm la el, renunţăm. L-am luat să ne ajute, dar dacă el le pierde pe toate, nu câştigă un duel, ce să facem. Cu siguranţă o să luăm un atacant, ne trebuie. Dacă ia Gnohere roşu, n-avem atacant. Nu e caviar, sunt icre de ştiucă. Nu ne ajută”, a spus Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT
Raul Rusescu şi Ionuţ Cioinac în meciul Iaşi - FCSB
Duelul dintre Raul Rusescu şi Ionuţ Cioinac în meciul Poli Iaşi – FCSB 1-2

Raul Rusescu, lăudat de Meme Stoica

În momentul în care Raul Rusescu a semnat cu FCSB, Meme Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României , l-a lăudat pe atacant. “Aici nu e vorba de ciorbă reîncălzită pentru că pentru mine Rusescu a fost caviar, iar caviarul se păstrează la rece şi nu am auzit pe nimeni să îl reîncălzească. Uitaţi-vă ce baby face (n.r. faţă de bebeluş). Azi mă uitam la antrenament şi, la un moment dat, l-am confundat cu un junior. Am încredere foarte mare în Rusescu, mai ales după ce se va pune la punct”, a spus Meme Stoica.

  • 450.000 de euro este cota lui Raul Rusescu, conform transfermarkt.com
  • 15 meciuri, două goluri şi 4 pase decisive are Raul Rusescu pentru FCSB în sezonul 2018 – 2019
ADVERTISEMENT
Tags: