Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali vs Mihai Rotaru, adevăratul duel al derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: „El e cel mai important jucător. A coborât în iarbă!”. Video Exclusiv

Gigi Becali (64 de ani) și Mihai Rotaru (50 de ani), duelul patronilor din SuperLiga, a stârnit ironii și înțepături. De ce implicarea lui Rotaru e benefică în Bănie.
19.02.2023 | 14:53
Gigi Becali vs Mihai Rotaru adevaratul duel al derbyului FCSB  Universitatea Craiova El e cel mai important jucator A coborat in iarba Video Exclusiv
FCSB are trei puncte peste Universitatea Craiova înaintea derby-ului de pe Arena Națională. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI analizează înfrângerea CFR-ului cu Lazio, dar și derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, care poate complica și mai mult lupta la titlu.

Favorita lui Florin Gardoș, fostul jucător al FCSB și Universitatea Craiova: „Cred că va fi un joc cu multe goluri”

Florin Gardoș a analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI derby-ul de pe Arena Națională: „În ultimele etape au fost așa, rezultate nu neapărat surprinzătoare, dar am avut goluri multe, situații… Pe FCSB nu o vedeam favorită la CFR dar a câștigat, acasă cu Farul rezultat suprinzător pe final. A devenit mai impredictibil”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI  

Fostul fundaș central consideră că FCSB – Universitatea Craiova fi un meci foarte spectaculos, însă vicecampioana va avea câștig de cauză: „Cred că va fi un joc cu multe goluri. Pare că la Craiova se întâmplă ceva ce discutam de mai mult timp, faptul că se renunță la jucători care sunt de mai mult timp sau nu mai apar în primul unsprezece. Poate o fi ăsta drumul cel bun. Eu o văd pe FCSB favorită ținând cont de momentul bun în care se află și faptul că joacă acasă, sper că o să fie lume multă la meci”.

Vivi Răchită, despre duelul „antrenorilor” Gigi Becali și Mihai Rotaru: „Universitatea Craiova este mai periculoasă cu el președinte-jucător”

Vivi Răchită a pus într-o lumină nouă derby-ul etapei a 26-a din SuperLiga, pe care îl percepe drept un duel dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru: „Lumea vorbește de FCSB, dar Craiova îl are cel mai bun jucător pe Mihai Rotaru! A coborât în iarbă! E președinte-jucător! A apărut atât de mult în ultimul timp, când nu l-am văzut în ultimii 10 ani”.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist îl consideră pe Rotaru „vinovat” și pentru curățenia de la echipă: „De Nistor zicea că mai are contract un an și l-a dat la Cluj! Face transferuri, se implică, vorbește cu jucătorii, deci cred eu că Universitatea Craiova este mai periculoasă cu Mihai Rotaru ca președinte-jucător, decât ca patron de lojă”.

Răchită a făcut și o comparație între Becali, Rotaru și Varga: „Va fi un meci interesant, în care se vor întâlni doi patroni care se implică cu adevărat. Nu știu dacă face echipa, dar lotul… N-am spus că e neapărat un lucru rău, dar Mihai știe foarte mult fotbal, știe jucători și de la Baia Mare, de la Satu Mare și de la Tulcea! Eh, Neluțu Varga nu-l știa pe Krasniqi de la albanezi!”.

ADVERTISEMENT

Iar toate aceste imixtiuni ale patronului au fost de bun augur pentru „lei”: „Vestiarul simte lucru ăsta și implicarea lui Mihai Rotaru și eu cred că e benefică. Am văzut că au jucat altfel la ultimele meciuri, îl are și pe Neagoe, un antrenor cu experiență, un oltean de-al lor, care vorbește aceeași limbă cu ei. Gigi contra Rotaru!”.

Robert Niță pariază și el pe victoria FCSB-ului: „O văd favorită”

Robert Niță consideră de asemenea că FCSB e mare favorită împotriva Universității Craiova, deși oltenii au trecut la pas de CFR Cluj: „Nu e un meci interesant doar la nivelul lojelor, ci un meci între două echipe care sunt pe val, care marchează destul de ușor, două echipe care propun un fotbal plăcut și o văd favorită pe FCSB și am și pariat 1 și GG”. 

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT