Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prestația lui CFR Cluj la Roma, criticată dur la Fanatik SuperLiga: „Golul e o imbecilitate!” / „Ăsta e subnivelul nostru!”. Video Exclusiv

Prestația palidă a celor de la CFR Cluj pe Stadio Olimpico, 0-1 cu Lazio, a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
17.02.2023 | 12:45
Prestatia lui CFR Cluj la Roma criticata dur la Fanatik SuperLiga Golul e o imbecilitate  Asta e subnivelul nostru Video Exclusiv
CFR Cluj, prestație dezamăgitoare la Roma. Sursă foto: Colaj FANATIK / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a cedat fără drept de apel partida cu Lazio, din 16-imile Conference League, scor 0-1, la Roma. Asta în ciuda faptului că ardelenii au avut superioritate numerică încă din minutul 15, după eliminarea lui Patrick. O nouă partidă europeană care a arătat nivelul foarte scăzut al fotbalului românesc, în care campioana a fost neputincioasă pe Olimpico.

Valeriu Răchită, profund dezamăgit după eșecul în superioritate numerică suferit de CFR Cluj pe Olimpico: “Dacă mai eliminau doi de la Lazio, tot nimic”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, invitații Valeriu Răchită, Robert Niță și Florin Gardoș au analizat prestația CFR Cluj din partida cu Lazio. Concluziile celor trei au fost triste, atât din punct de vedere al nivelului de joc, cât și al modului în care a fost încasat singurul gol al partidei, dintr-o fază fixă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

“Petrescu a început 4-4-2 cu Birligea și Yeboah. Pe acest Yeboah l-au forțat mai mult decât ar fi meritat. L-au scos la tarabă, dar cred că și-au făcut un deserviciu. Yeboah era jucătorul lor cel mai expus pentru a fi vândut pe o sumă mare. Aseară a demonstrat că este un jucător de pluton. O altă anomalie, Petrescu a făcut scandal cu regula U21.

Și vreo 15-20 de minute în repriza a doua a jucat cu ambii “underi” în teren. Senzația a fost că suntem neputincioși. Și dacă mai eliminau doi de la Lazio, tot nimic. Jucătorii de la CFR Cluj nu au creat superioritate, nu au ajuns în careu, nu au tras la poartă. Golul ăla îl iei la juniori, e o imbecilitate”, a fost analiza lui Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, concluzie tristă la FANATIK SUPERLIGA după Lazio – CFR Cluj 1-0: “Dezamăgirea este mare, ăsta este subnivelul”

Florin Gardoș a remarcat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a fost mai ușor pentru Lazio să construiască faze de atac, deși era în inferioritate numerică: “Frustrarea, pe lângă faptul că au schimbat mulți jucători, este că Lazio construia din spate în inferioritate. Au dat gol în urma unei faze fixe, dar mă așteptam să se vadă o reacție după pauză”.

Robert Niță a vorbit despre nivelul foarte scăzut la care se află fotbalul românesc în acest moment și a remarcat că duelurile unu la unu au fost de fiecare dată în favoarea italienilor. “Dezamăgirea este mare, ăsta este subnivelul. Câte dueluri au câștigat Burcă și Yuri? Burcă nu a dat cu capul în nicio minge în primele 38 de minute în nicio minge cu capul”, a punctat și Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pornind de la acest subiect al duelurilor aeriene, Valeriu Răchită a remarcat și o abordare greșită a jucătorilor din defensiva celor de la CFR Cluj: “Nu ai cum să câștigi cu Milinkovic-Savic la cap, atunci fă un pas doi în spate, ca mingea deviată să vină la tine. Trebuie să gândești! Eu l-am avut în marcaj pe Hyypia. 1,10 detentă, 1,96 înălțime. Am luat decizia să sar în el și să intervină alți jucători pe mingea a doua. O soluție românească”.

Ce spune Robert Niță despre Atalanta, echipa care a bătut-o pe Lazio cu doar câteva zile înainte de duelul cu CFR Cluj: “Dacă vine în România joacă în 8 și câștigă campionatul”

Valeriu Răchită a încercat să facă o comparație între partida pierdută de Lazio cu Atalanta în weekend, în Serie A și demonstrația de forță a “capitolinilor” din duelul cu CFR Cluj. Robert Niță a închis acest subiect cu o replică tranșantă: “Comparăm Atalanta cu CFR Cluj? Atalanta dacă vine în România joacă în opt meciurile și câștigă campionatul”.

ADVERTISEMENT

După prestația de uitat de la Roma, CFR Cluj va avea șansa revanșei peste doar o săptămână, pe 23 februarie, când Lazio vine în Gruia pentru manșa retur. Partida este programată de la ora 19:45. Soarta calificării nu este tranșată, dar formația condusă de Dan Petrescu va trebui să arate cu totul altceva în acel meci pentru a avea o șansă.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

 

ADVERTISEMENT