Fotbal intern

Gigi Mulțescu critică programul lui Dinamo, cu 7 meciuri în 17 zile: ”Suntem programați după interesele altora”

31.07.2020 | 13:37
Gigi Multescu critica programul lui Dinamo cu 7 meciuri in 17 zile Suntem programati dupa interesele altora
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulțescu, tehnicianul lui Dinamo București a discutat în cadrul emisiuni ProSport Live, despre ceea ce se întâmplă la formația din ”Ștefan cel Mare”.

Dinamo are de disputat șapte jocuri în 17 zile, iar antrenorului nu îi place programarea partidei cu Chindia Târgoviște pentru că înaintea jocului ar fi vrut o pauză mai mare deoarece este formația cu care se luptă pentru rămânerea în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

”E o poveste care durează, nu cred că avem timp. Sigur că ne simțim dezavantajați, pentru că noi am respectat toate normele impuse de DSP și cred că suntem singura echipă care a stat peste trei săptămâni în carantină.

Gigi Mulţescu este nemulţumit de programul lui Dinamo

După trei săptămâni să venim patru zile și după să jucăm. Al doilea meci îl avem după o zi, e incredibil. Un organism se reface după 72 de ore. Nu poți să mă pui la o zi cu adversarul meci direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci contra Chindiei trebuia programat la trei zile și jucam la o zi cu un alt adversar.

ADVERTISEMENT

Am stat peste trei săptămâni și avem patru zile să punem jucătorii pe picioare din punct de vedere fizic. Nu mai vorbesc despre partea tehnico-tactică și morală.

Bineînțeles că ne temem de accidentări. Din propria inițiativă, doctorul a făcut un control cardiologic celor care au fost depistați pozitiv. Asta ca să vedeți câtă importanță dăm sănătății.

ADVERTISEMENT

Nu poți să mă programezi pe mine marți, după ce am jucat duminică. Am pierdut mulți jucători și vom avea mulți juniori care vor intra să joace. Noi suntem dezavantajați foarte tare, nu se poate să fim programați după interesele altora.

Echipa va sta în cantonament până la final ca să evităm orice îmbolnăviri sau probleme. Facem apel ca meciul de marți să fie mutat și să joace o altă echipă atunci”, a declarat Gigi Mulțescu, potrivit celor de la ProSport Live.

ADVERTISEMENT

Programul lui Dinamo până la finalul sezonului:

  • 2 august FC Voluntari – Dinamo
  • 4 august Dinamo – FC Hermannstadt
  • 6 august Dinamo – Chindia Târgoviște
  • 9 august FC Hermannstadt – Dinamo
  • 12 august Chindia Târgoviște – Dinamo
  • 15 august Sepsi – Dinamo
  • 18 august Dinamo – Viitorul Constanța
ADVERTISEMENT