Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață a răspuns cu un singur cuvânt când a auzit anunțul lui Jean Pavel despre Steaua

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, a răspuns cu un singur cuvânt în momentul în care a fost întrebat despre anunțul lui Jean Pavel în legătură cu CSA Steaua.
22.12.2023 | 15:20
Gigi Mustata a raspuns cu un singur cuvant cand a auzit anuntul lui Jean Pavel despre Steaua
Gigi Mustață i-a atacat dur pe cei de la CSA Steaua și cere explicații din partea foștilor fotbaliști. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jean Pavel a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGAa pus bazele unei societăți pe acțiuni care să se asocieze ulterior cu CSA Steaua, iar clubul din liga secundă să obțină drept de promovare. Gigi Mustață nu crede în șansele de reușită ale „militarilor”.

Jean Pavel, anunț important pentru suporterii CSA Steaua

Jean Pavel face tot posibilul pentru ca CSA Steaua să lupte din sezonul viitor pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului din România. Fostul lider al galeriei Stelei i-a îndrumat pe suporteri să cumpere acțiuni în valoare totală de 5% și a anunțat că foste glorii, precum Victor Pițurcă, Gabi Balint sau Tudorel Stoica fac parte din proiect.

ADVERTISEMENT

„Jean Pavel a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că s-au pus bazele unei societăți pe acțiuni. Va intra și va putea să cumpere pachete oricine, inclusiv Gigi Becali. Pachetul maxim este de 5%, 10 euro acțiunea.

Actele se închid la tribunal zilele acestea. În spate sunt Pițurcă, Tudorel Stoica, Balint, Lăcătuș și până la 31 martie se va termina subscripția de acțiuni. S-a închis tot, actele.

ADVERTISEMENT

Trebuie doar să iasă decizia judecătorească și că ăsta este marele anunț așteptat de toată lumea. Lucrează de 3 luni la societatea asta care iese zilele următoare”, a fost rezumatul pe care Horia Ivanovici l-a făcut în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață a răspuns cu un singur cuvânt când a auzit anunțul lui Jean Pavel despre Steaua

După ce a luat la cunoștință despre anunțul lui Jean Pavel, Gigi Mustață a răspuns cu un singur cuvânt. „Baftă”. Ulterior, liderul galeriei FCSB a susținut că șansele de reușită ale planului de la CSA Steaua sunt mici, deoarece echipa nu are mulți suporteri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gigi Mustață consideră că planul potrivit presupune ca foste glorii, precum Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă sau Tudorel Stoica să investească la club. „Ce să le fac eu? Exact cum a zis și Gigi Becali. Nu știu cine ar veni și să cumpere ce?

Nu e o problemă că vor să promoveze sau că au o bună inițiativă. Dacă ar fi fost toți suporterii, cum e la noi câteva milioane de suporteri, atunci poate cine știe, aveai vreo șansă. Sunt foarte puțini și inițiativa lor este susținută de Lăcătuș, Pițurcă sau Tudorel Stoica. 

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, ar trebui să vină dânșii cu bani mulți, că au, și să investească acolo ca să nu mai existe situații de acest gen. Aduceți-vă aminte o declarație a domnului Balint în urmă cu aproximativ o lună. A fost întrebat dacă va investi la Steaua. A zis că susține, dar nu bagă bani. 

„Pentru ce aș cumpăra acțiuni la o altă echipă?”

Nu vreau să-mi dau cu părerea dacă au șanse sau nu. Eu le urez baftă și să bage mâna în buzunar. Atâta timp cât vii cu banii de acasă, ceea ce eu nu cred că vine cineva să-și riște banii de acasă, atunci te uiți în sus și pui mâna în buzunar și vezi că nu ai nimic.

Este strict problema lor. De ce să cumpăr acțiuni. Eu susțin o echipă din Liga 1 care nu a retrogradat niciodată, nu și-a întrerupt activitatea. S-a numit în urmă cu 10 ani Steaua acum se numește FCSB că i-au luat numele.

Activitatea nu a fost întreruptă niciodată. Pentru ce aș cumpăra acțiuni la o altă echipă care pentru mine nu are niciun efect. Da, dacă era să fi fost o secție de handbal, de scrimă, rugby, cu mare drag.

Cumpăram 200-300 de acțiuni, dar pentru clubul mamă. Nu pentru o secție înființată în 2017, în ambiția unor oameni și pentru o contră a cuiva”, au fost cuvintele lui Gigi Mustață.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare emisiune va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

ADVERTISEMENT