Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață, dezvăluiri despre relația cu „Bocciu” de la Rapid. „Ne certăm alea două ore, apoi ieșim la șpriț”

Gigi Mustață a vorbit despre relația pe care o are cu „Bocciu” Liviu Ungurean înainte de derby-ul Rapid - FCSB
09.03.2024 | 09:18
Gigi Mustata dezvaluiri despre relatia cu Bocciu de la Rapid Ne certam alea doua ore apoi iesim la sprit
Gigi Mustață, dezvăluiri despre relația cu „Bocciu” de la Rapid. „Ne certăm alea două ore, apoi ieșim la șpriț” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Mustață a vorbit despre relația pe care o are cu „Bocciu”. Cei doi lideri de galerie vor fi față în față pe Național Arena la derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat, Rapid – FCSB.

Ce relație are Gigi Mustață cu „Bocciu”: „Ne certăm alea două ore”

E nebunie înainte de Rapid – FCSB, programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Giuleștenii anunță „sold out”, în timp ce roș-albaștrii, prin vocea lui Mihai Stoica, acuză că au primit prea puține bilete.

ADVERTISEMENT

În ciuda rivalității între cele două echipe și între cele două galerii, cei doi liderii sunt prieteni. Mustață a dezvăluit ce se întâmplă când se întâlnește cu „Bocciu” în afara stadionului.

„Suntem prieteni. Ne vedem prin oraș, ne respectăm pe unde ne prinde, bem un șpriț. Nu confundați viața sportivă de pe stadion cu viața privată. Nu confundați! Aici se face o mare greșeală din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Vreți să se ajungă cum se ajungea altădată când prindeau jucătorii prin malluri și se făceau alte nebunii? De ce? De ce să se întâmple asta? Ne întâlnim la petrecerile de prieteni, avem prieteni comuni, de ce să nu ne întâlnim și să bem un spriț?

Ne certăm alea două ore pe stadion. Când ieșim de acolo s-a uitat tot! Asta e o mentalitate de om civilizat, un om cu capul pe umeri. Dacă ești bolnav psihic și cauți ceartă și dușmanie, asta e altceva.

ADVERTISEMENT

Dar nu se pune problema la noi”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și joi, de la ora 10:30.

Mustață nu vrea reciprocitate cu Rapid

În ciuda prieteniei cu „Bocciu”, Mustață a dezvăluit că, deși roș-albaștrilor li s-a promis toată peluza la derby-ul de sâmbătă, nu are de gând să facă același lucru când FCSB va fi gazdă și a motivat de ce.

ADVERTISEMENT

„Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul”, a adăugat liderul Peluzei Nord.

RAZBOI TOTAL! Gigi Mustata, ANUNT DE ULTIMA ORA despre BILETELE la Rapid - FCSB

ADVERTISEMENT