Sport

Gigi Mustață, mesaj de ultima oră pentru fanii FCSB: “Să vină alături de echipă”

FCSB revine în Ghencea pentru meciul cu Universitatea Craiova, derby-ul unei etape atractive din SuperLigă, în care se mai joacă și alte meciuri tari: Rapid - Dinamo, Petrolul Oțelul ori FCU Craiova - Farul.
01.09.2023 | 15:01
Gigi Mustata mesaj de ultima ora pentru fanii FCSB Sa vina alaturi de echipa
Gigi Mustață, mesaj pentru fanii FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de derby-ul cu Universitatea Craiova. Meciul este unul foarte important: cu o victorie, elevii lui Elias Charalambous se distanțează la patru puncte de olteni, care au și un meci în plus jucat.

FCSB se pregătește de meciul cu Universitatea Craiova

Conform lui Gigi Mustață, galeria FCSB va pleca la ora 19:00 spre stadion. Șeful de galerie al FCSB a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA, că va veni cu mai multe detalii către suporteri după ce se va încheia ședința dintre reprezentanții clubului și jandarmerie, diseară.

ADVERTISEMENT

Nu am toate informațiile de la jandarmerie, m-au sunat monitorii și mi-au zis că rămâne același program, cu Corteo care ne strângem și plecăm la ora 19 la stadion. Le ședința cu jandarmii a mers cineva de la club și mă va informa.

Nu pot să dau acum niște informații care nu sunt 100% și diseară să primească alte informații. Îi îndrumăm să vină la meci, să fie alături de echipă. Ne-am dorit să jucăm în Ghencea, e al treilea meci pe care îl jucăm acolo”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Reveniri la FCSB, pentru acest meci

În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA a fost oferită informația că Adrian Șut și Alexandru Băluță vor reveni la FCSB pentru acest meci, iar Denis Haruț îl va înlocui pe Vlad Chiricheș, în centrul defensivei. Veștile vin la fix pentru Charalambous, care nu îi are disponibili nici pe Florinel Coman și Alexandru Pantea, suspendați după meciul cu UTA.

”Probabil fundaș dreapta va fi Ovidiu Popescu. Exista varianța Crețu, în dreapta, doar dacă nu se refăcea Șut. Vă dau o informație în premieră, Șut va juca cu Craiova, ceea ce înseamnă că Șut și Olaru vor fi în mijloc, iar Crețu în dreapta.

ADVERTISEMENT

Informațiile noastre sunt că va fi Haruț titular, va juca Șut, va intra și băluță, dar nu va juca Compagno”, a spus Cristi Coste, în direct la FANATIK SUPERLIGA, despre lotul lui Elias Charalambous.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu o ediție specială duminică, de la ora 10:30, dedicată celui mai tare meci al etapei, cel dintre dintre FCSB și Universitatea Craiova. În mod normal, HORIA IVANOVICI vă așteaptă pe live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Anunț pentru fanii FCSB, înainte de meciul cu Universitatea Craiova