Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât va absenta Chiricheș după accidentarea din UTA – FCSB: “În iarnă se lasă dacă nu revine”

FCSB este nevoită să se descurce fără cel mai bine plătit jucător al ei. Chiricheș s-a accidentat în ultima etapă, iar verdictul este unul crunt. Poate sta pe bară până în 2024
01.09.2023 | 14:31
Cat va absenta Chiriches dupa accidentarea din UTA  FCSB In iarna se lasa daca nu revine
Cat de mult va conta ABSENTA lui Vlad Chiriches la echipa nationala. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș este cel mai bine plătit fotbalist de la FCSB. Transferat în Liga I direct din Serie A, Chiricheș era văzut drept liderul din apărarea echipei lui Becali. Fundașul în vârstă de 33 de ani s-a accidentat, însă, în deplasarea de la UTA și este incert pentru următoarele luni.

Chiricheș speră să revină în echipa națională

“El a venit în România ca să prindă iar echipa națională și să meargă la Euro. D-aia s-a întors. Gândiți-vă la un lucru. Joacă fundaș central, păi fundașii centrali ei produc accidentări, nu invers”, a declarat Dănuț Lupu în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Accidentările lui Chiricheș, este incredibil despre ce vorbim. 136 de meciuri ratate din cauza accidentărilor. 853 de zile a stat accidentat, aproape 2 ani și jumătate în ultimii 11 ani. Graficul este excepțional, aproape că nu găsim zonă care să nu fie afectată.

Au fost meciuri, poate chiar în returul de la Nordsjaelland, care până când a luat galben în minutul 45, a fost aproape impecabil, după care s-a rupt totul. Buzarin. Pentru el nu ar fi bine, firește că niciun jucător nu îți dorește să fie accidentat. FCSB a jucat fără el și o să mai joace fără el”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Chiricheș, incert pentru următoarele luni

Prezent în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Alin Buzărin a dat un pronostic crunt în ceea ce privește viitorul lui Chiricheș. Măcinat de accidentări, Chiricheș ar putea renunța la fotbal în cazul în care nu reușește să se recupereze la timp. Fundașul FCSB-ului așteaptă vești de la medici.

Echipa națională a jucat fără el și o să mai joace fără el. Dacă nu va juca până în iarnă, se lasă. E rău pentru el, eu înțeleg că suferă, dar în ultimii ani a dat dovadă de fragilități de bibelou. El a avut accidentare grava la juniori când era la Benfica, a avut fractura. A venit înapoi, a urcat în carieră, s-a vândut fundaș fiind cu 10 milioane”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Galeria este alături de Vlad Chiricheș. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a intervenit telefonic în dezbatere cu noi informații legate de starea de sănătate a fundașului în vârstă de 33 de ani: “Veștile legate de Chiricheși nu sunt așa bune. Din ce am auzit, va lipsi cam o lună de zile. Sperăm să fie bine”.

Vlad Chiricheș este unul din cei mai galonați jucători din Liga I. Fundașul FCSB-ului a jucat la Tottenham 2 sezoane, 4 la Napoli și 3 la Sassuolo. În total, are peste 100 de meciuri în Serie A. FCSB l-a vândut în 2013 în Premier League contra sumei de 8.5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO. Pentru cine nu poate vedea emisiunea în direct, se poate uita la premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, de la 10:30, doar pe FANATIK.RO.

Cand revine Chiriches

 

ADVERTISEMENT