Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață și Liviu Ungurean, dialog în direct la Fanatik SuperLiga. De ce nu se joacă Rapid – FCSB pe Arena Națională

Gigi Mustață și Liviu Ungurean au avut un dialog în direct la FANATIK SUPERLIGA. De ce nu se va juca Rapid - FCSB pe Arena Națională.
27.02.2024 | 13:40
Gigi Mustata si Liviu Ungurean dialog in direct la Fanatik SuperLiga De ce nu se joaca Rapid  FCSB pe Arena Nationala
Gigi Mustață și Liviu Ungurean, dialog în direct la Fanatik SuperLiga. De ce nu se joacă Rapid - FCSB pe Arena Națională. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu și-ar fi dorit ca derby-ul dintre Rapid București și FCSB să se dispute pe Arena Națională, însă varianta a căzut dintr-un motiv uluitor. Liviu Ungurean și Gigi Mustață au purtat un dialog la FANATIK SUPERLIGA, iar cei doi lideri de galerie au spus de ce nu s-a ajuns la un acord.

Gigi Mustață și Liviu Ungurean, dialog la Fanatik SuperLiga. De ce nu se joacă Rapid – FCSB pe Arena Națională

Oficial derby-ul Rapid București – FCSB se va juca pe stadionul din Giulești, nu pe Arena Națională. Liderii de galerie ale celor două formații au avut un dialog la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Liderii de galerie de la Rapid, respectiv FCSB au spus lucrurilor pe nume, iar Liviu Ungurean a dezvăluit că se pregătea să ofere o peluză întreagă „roș-albaștrilor” pe Arena Națională. De ce nu s-a ajuns ca derby-ul să fie jucat pe cel mai mare stadion din țară.

Gigi Mustață: „Dacă se juca pe National Arena luam contact între noi, în viața de zi cu zi mai suntem și prieteni. Nu am vrut să comentez pentru că atâta timp cât Liviu nu m-a sunat să îmi spună ‘jucăm și condițiile noastre sunt astea sau ale voastre sunt astea‘ îți dai seama că nu am luat în calcul acest lucru.

ADVERTISEMENT

Eram 100%, îi știu părerea și opinia, părerea lui Liviu pentru că le convine mai mult să joace pe Giulești. Stadionul lor, presiunea creată de suporteri și galerie este mare. Nu le convenea să vină să joace pe Arena Națională într-un fel sau altul să joci la noi acasă.

În momentul în care vrei să joci și îi știam opinia lui Liviu, te duceai frumos și depuneai cerere la Primărie, depuneai cerere la LPF și totul era ok, dar aici Liviu știe mai multe, eu nu pot să comentez. Nu știu dacă s-a discutat la nivel de conducere”.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean: „Îți spun cu siguranță că s-a discutat. Eu nu te-am sunat pentru că ai avut dreptate în decizia de a ne da biletele sus la cucurigu, ți-am acceptat-o și m-am prezentat la meci pentru că ți-am dat cuvântul că îți voi da toată peluza în Giulești”.

În momentul în care conducerea m-a blocat, având abonați în sectoarele din peluză unde am zis că îți dau. Știi destul de bine discuția noastră, am fost blocat de conducere și le-am spus conducerii: «Mergeți și vorbiți cu Vali Argăseală, înțelegeți-vă pentru că eu vreau doar să semnați acte. Vreau să faceți totul în litera legii pentru că nu organizează Bocciu sau Mustață meciurile pe stadioane».

ADVERTISEMENT

Ne vedem de galerie, de atmosferă, avem treburile noastre pe stadion

Cine nu a acceptat acordul de reciprocitate: „Am înțeles că ar fi refuzat”

Gigi Mustață: „Corect, corect”.

Liviu Ungurean: „I-am spus lui Daniel Niculae, s-a ocupat și a făcut toate actele. Am înțeles că domnul Argăseală ar fi refuzat reciprocitatea, am vrut să îți dau peluza toată de sus până sus”.

Gigi Mustață: „Să nu cumva să fie vreo discuție că din ce am înțeles eu, dacă îmi spui că au discutat între ei e posibil. E posibil că nu s-au gândit că vezi doamne numai pe timpul play-off-ului, la asta mă gândesc”.

Liviu Ungurean: „Nu, nu. Am spus când ne întâlnim în ultima etapă din sezonul regular și să se semneze și în tur când vom juca cu voi în play-off. Am înțeles că nu s-a vrut”.

Gigi Mustață: „O să iau și eu legătura cu conducerea și vedem. Eu știam clar că nu o să accepți niciodată să joci pe National Arena pentru că știu foarte bine ceea ce am vorbit și noi odată. Nu o să îți convină niciodată să joci pe National Arena cât timp poți să creezi o atmosferă frumoasă la tine pe stadion.

Liviu Ungureanu: „Nu e problemă asta, la mine nu e problema asta. La mine problema a fost doar să facem actele de reciprocitate. Pentru că uite ce am pățit cu Dinamo, am rezolvat tot ce a fost de rezolvat și după ei mi-au dat bilete la ultimul inel.

„Conducătorii trebuie să rezolve situația și să anunțe public”

Gigi Mustață: „Acolo a fost altceva, am aflat și eu discuțiile cu băieții de la Sud și nu au ținut-o pe ceilalți”.

Liviu Ungurean: „Am să militez întotdeauna pentru spectacol pe stadioane, nu golăneală că astea sunt fumate de mult. Mergem să ne susținem băieții. După cum v-am spus, conducătorii trebuie să rezolve situația și să anunțe public”. 

Gigi Mustață: „Important este să se încadreze în timpul ăla. De ce să nu îmi convină pe Arenă? O umplem noi, fac anunț. Toată lumea online, să ia bilete. Ne convine, jucăm acasă. O să iau și eu legătura în cursul zilei de azi sau mâine dimineață, o să merg la bază”.

Mustata si Bocciu, DIALOG IN DIRECT dupa ce Rapid - FCSB NU SE VA JUCA pe Arena Nationala

ADVERTISEMENT