Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi, ți-am găsit antrenor de top pentru FCSB! „Marele Ancelotti asculta orbește de Berlusconi! Am văzut cum i se dictau schimbările”. Video Exclusiv

Gigi Becali antrenor are un omolog chiar și în fotbalul mare. Patronul FCSB s-a inspirat de la Silvio Berlusconi care îi dădea indicații lui Carlo Ancelotti.
14.03.2023 | 22:15
Gigi tiam gasit antrenor de top pentru FCSB Marele Ancelotti asculta orbeste de Berlusconi Am vazut cum i se dictau schimbarile Video Exclusiv
Gigi, ți-am găsit antrenor de top pentru FCSB! „Marele Ancelotti asculta orbește de Berlusconi! Am văzut cum i se dictau schimbările”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Situația antrenorului de la FCSB a ajuns din nou subiect de glume din cauza lui Gigi Becali. S-a întâmplat și în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, acolo unde, prin telefon, a intervenit Adrian Porumboiu, care a povestit o întâmplare incredibilă din perioada în care Silvio Berlusconi era patron la AC Milan.

Gigi Becali, Berlusconi de România. Adrian Porumboiu, despre cum se făceau schimbările la AC Milan: „Antrenor era marele Ancelotti”

Fostul patron al lui FC Vaslui a dezvăluit că a asistat la o partidă între AC Milan și FC Barcelona în calitate de observator de arbitri. Adrian Porumboiu a stat la tribuna oficială în apropierea lui Berlusconi, pe care l-a văzut și auzit cum îi dicta schimbările la pauză lui Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

„Eram observator de arbitri la meciul AC Milan – Barcelona, la Milano. Întâmplarea face ca în fața mea să fie Silvio Berlusconi. L-a chemat pe Adriano Galliani la pauză și a spus ce schimbare să facă și schimbarea s-a făcut și antrenor era marele Carlo Ancelotti.

Nu mai știu cine era. Era un mijlocaș. Mi-a rămas în minte. Mă gândeam eu la vremea aia că voi avea echipă? Dacă făcea Berlusconi… Așa și Gigi. Toată lumea face. Ancelotti a executat! Am și auzit, am și schimbat câteva vorbe cu Berlusconi.

ADVERTISEMENT

Eram la tribuna oficială, acolo unde stă observatorul de arbitri ca să vadă fazele care se derulează. Ăsta e adevărul gol goluț. Credeți că la Real Madrid nu se amestecă Perez? Nu mai rețin jucătorul, dar s-a făcut schimbarea instant. Toți sunt ascultători. Sunt puțini. Poate e altă civilizație în Anglia unde sunt arabii și nu se pricep.

Nu cred că îi spun ăia lui Guardiola pe cine să bage. Dar mai știi? Dar, ce credeți, când cumpără vreun jucător că îl cumpără cu banii antrenorului? Gigi o face în felul lui. Una e să intervi la Todoran sau Strizu și alta e la un antrenor de clasă și într-o manieră elegantă.

ADVERTISEMENT

Eu nu-l apăr sau să-i fac discuții favorabile lui Gigi, eu vă spun ce se întâmplă și ce am văzut eu”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

De-a lungul timpului, Adrian Porumboiu a recunoscut că și el se implica la echipă. În perioada în care era patron la FC Vaslui, formația moldoveană era una dintre forțele SuperLigii și a reprezentat România în cupele europene, dar nu a cucerit niciodată titlul de campioană, așa cum se întâmplă și cu FCSB din 2015 încoace.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea de la care afli cele mai noi exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT