Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 14 martie! Horia Ivanovici și invitații Adrian Ilie, Robert Niță și Cristi Coste analizează CFR Cluj – „U” Cluj 4-0 și lupta pentru ultimul loc de play-off. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik SuperLiga, marți, 14 martie! Horia Ivanovici și invitații Adrian Ilie, Robert Niță și Cristi Coste analizează CFR Cluj - ”U” Cluj și lupta pentru ultimul loc de play-off.
14.03.2023 | 10:06
Fanatik SuperLiga marti 14 martie Horia Ivanovici si invitatii Adrian Ilie Robert Nita si Cristi Coste analizeaza CFR Cluj  U Cluj 40 si lupta pentru ultimul loc de playoff Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik SuperLiga, marți, 14 martie! Horia Ivanovici și invitații Adrian Ilie, Robert Niță și Cristi Coste analizează CFR Cluj - ”U” Cluj și lupta pentru ultimul loc de play-off. Cum puteți vedea emisiunea. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA ”bagă materiale” la greu marți, 14 martie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” cu analiza partidei CFR Cluj – ”U” Cluj 4-0, dar și cu avancronica meciului Sepsi – FC U Craiova 1948, care va decide ultima echipă calificată în play-off.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 14 martie, ora 10:30! Horia Ivanovici și invitații Adrian Ilie, Robert Niță și Cristi Coste analizează CFR Cluj – „U” Cluj și lupta pentru ultimul loc de play-off. Cum și unde puteți vedea emisiunea

Așa cum v-am obișnuit deja, FANATIK SUPERLIGA vă aduce cea mai tare emisiune pe teme fotbalistice în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30. Marți, 14 martie, Horia Ivanovici vă așteaptă cu o nouă ediție incendiară discutând despre CFR Cluj – ”U” Cluj, partida care a închis etapa 30 din SuperLiga, dar și despre confruntarea Sepsi – FC U Craiova 1948. Fiți pe fază, pentru că e timpul ”Să facem show!”.

ADVERTISEMENT

Pregătiți-vă pentru noi dezvăluiri uluitoare, așa cum s-a întâmplat și în ediția de luni, 13 martie. Când am luat parte în exclusivitate la dezvăluirile lui Adrian Mititelu despre Andrea Compagno, fie la strategia proprie a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova sau la pierderea teribilă pe care FC U Craiova 1948 a suferit-o înaintea duelului decisiv cu Sepsi.

Iar spectacolul va continua și marți. Când Horia Ivanovici și invitații săi vor analiza pe toate fețele derby-ul local dintre CFR Cluj și ”U” Cluj, dar și lupta pentru ultimul loc de play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948. Pe lista de exclusivități vor fi de asemenea în prim-plan subiecte legate de cluburi de tradiție, precum FCSB, Rapid, Universitatea Craiova sau Farul.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 14 MARTIE

Invitați sunt ”Cobra” Adrian Ilie, „Influencerul” Robert Niță și Cristi Coste, șeful departamentului de sport al FANATIK. Și nu e totul… Pentru că prin telefon vor interveni alte personaje importante din fotbalul românesc, pe care vă invităm însă să le descoperiți urmărind ediția de marți, 14 martie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar miercuri și joi cu Ioana Cosma, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul Twitch FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 14 MARTIE

Pașii necesari ca să vezi FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel.
ADVERTISEMENT

Unde poți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok, Twitch – poți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-un show ”fanatik” marca Horia Ivanovici. Nu uita, miercuri și joi ediții spectaculoase cu Ioana Cosma la pupitru.

ADVERTISEMENT