Life

Gina Matache a făcut pace cu fiica sa, Oana. Ce părere are acum despre noul iubit al artistei, Radu Siffredi: ”Voi încerca să rezolv chestiunea în alt mod”

Gina Matache s-a împăcat cu fiica sa, Oana, în urma conflictului legat de iubitul acesteia, Radu Siffredi. Ce crede acum despre noul ginere.
20.05.2023 | 00:42
Gina Matache a facut pace cu fiica sa Oana Ce parere are acum despre noul iubit al artistei Radu Siffredi Voi incerca sa rezolv chestiunea in alt mod
Ce a determinat-o pe Gina Matache să accepte relația fiicei sale cu Radu Siffredi. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Matache a îngropat securea războiului și nu se mai opune relației controversate pe care o are fiica sa, Oana, cu noul iubit, Radu Siffredi. Femeia spune că își acceptă copilul cu bune și cu rele, însă ce părere are în continuare despre actualul ginere?

Gina Matache acceptă noua relație a fiicei sale, Oana, cu noul iubit, Radu Siffredi

Gina Matache spune că a hotărât să nu se mai implice în subiectul care a iscat rumoare în spațiul public și că nu are cum să fie supărată la infinit pe Oana Matache, indiferent de ce ar face, fiindcă este copilul său. Femeia consideră că fiecare persoană în parte este responsabilă de faptele proprii.

ADVERTISEMENT

”Am decis să nu mă mai bag în nimic. Nu pot fi supărată pe copilul meu pentru totdeauna. Dincolo de ceartă lumea trebuie să știe că e copilul meu. Și oricine e părinte, știe foarte bine că supărarea vine și pleacă, nu poate exista pe termen lung!

Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu, oricare ar fi el! Să-și trăiască fiecare viața, așa cum crede el că e mai bine pentru el!”, a transmis Gina Matache, mama Deliei Matache și a Oanei Matache, pentru publicația playtech.ro

ADVERTISEMENT

Ce crede acum Gina Matache despre Radu Siffredi

Chiar dacă nu-și mai pune la zid fiica, Gina Matache nu-și schimbă părerea despre Radu Siffredi. Ce va încerca să facă în continuare este să rezolva problema într-un alt mod. De altfel, se declară o mamă mândră de fetele ei, Oana și Delia.

”Dacă nu-mi place compania anumitor persoane, voi încerca să rezolv chestiunea în alt mod. Nu asta este ceea ce contează, ci faptul că copiii au viețile lor, pe care doar ei o trăiesc așa cum vor înțelege ei că e mai bine pentru fiecare! În rest, trebuie să știți că sunt la fel de mândră de fiecare dintre fetele mele! Fără niciun fel de deosebire!”, a mai transmis femeia.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gina Matache a mai punctat și că își va ajuta fiicele de fiecare dată când sunt în impas și că le va lăsa mereu ușa deschisă. ”Atunci când va fi cazul, voi fi pregătită să le ajut!. Nu sunt numai zile senine în viața omului”, a mai completat femeia.

Oana Matache și-a atras multe antipatii din partea publicului după ce s-a afișat cu noul partener, de după divorț, Radu Siffredi. Mulți cred că bărbatul nu este ceea ce Oana Matache are nevoie, din cauza aspectului fizic. Nu au lipsit ironiile.

ADVERTISEMENT

Înainte de a se cupla cu Radu Siffredi, Oana Matache a fost căsătorită cu Răzvan Miheț, din 2017 până în 2023. Ei și-au încheiat căsnicia la notar, iar ca motiv, Oana a invocat faptul că nu se mai regăseau. Din mariajul lor au rezultat doi copii: o fetiță în vârstă de 5 ani, pe nume Jessica, și un băiețel în vârstă de trei ani, pe nume Bogdan.

ADVERTISEMENT