Life

Delia a spus lucrurilor pe nume: ”Nu ajută pe nimeni această umilință”. La ce a făcut referire artista

Delia Matache, mesaj pentru fanii săi. Celebra cântăreață a spus lucrurilor pe nume. Ce a transmis pe rețelele de socializare.
16.03.2023 | 12:18
Delia a spus lucrurilor pe nume Nu ajuta pe nimeni aceasta umilinta La ce a facut referire artista
Ce mesaj a transmis Delia fanilor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Delia a transmis de curând sfaturi prețioase pentru fanii ei. Îndrăgita artistă, în vârstă de 41 de ani, a făcut referire la o umilință pe care o folosesc mulți oameni. Cântăreața a explicat ce nu este în regulă în legătură cu subiectul abordat.

Delia, sfat pentru fani. La ce umilință i-a îndemnat să renunțe

Delia a vrut să se asigure că mesajul său ajunge la toți admiratorii, astfel că l-a publicat pe una dintre cele mai populare aplicații, Tik-Tok. Interpreta a vorbit despre aspectul fizic și despre vârsta unor persoane. Ce nu este să bine să facem referitor la acestea?

ADVERTISEMENT

Delia a precizat că în ultima vreme vede tot mai mulți oameni cum se leagă de înfățișarea cuiva, ceea ce reprezintă un fapt toxic și nicidecum ”constructiv”. Prin a ofensa pe cineva prin felul cum arată ne arătăm răutatea și frustrările, potrivit explicațiilor solistei.

”Ce am observat în ultima perioadă și nu mi se pare sănătos. Toți facem asta. Dacă vrei să faci un compliment, îi spui că arată foarte bine, punct. Pentru vârsta ta, nu mai e un compliment, este o problemă.

ADVERTISEMENT

Este discriminare.(…) Am putea să încercăm să nu mai fim toxici. Să nu ne mai legăm de aspectul fizic al cuiva. E rău, e toxic, nu e constructiv și nu ajută pe nimeni această umilință. Mai ales cea publică”, a transmis Delia pe Tik-Tok.

@delia

Sa fie bine..sa nu fie rau🧚‍♂️

♬ original sound – Delia

Artista și-a îndemnat fanii să fie empatici, deoarece persoana care observă că se fac ironii pe seama aspectului fizic și a vârstei simte o presiune. Această presiune s-ar manifesta mai profund la persoanele publice. Delia a explicat și că nu este ușor să fii în centrul atenției și să-ți fie analizată fiecare apariție.

ADVERTISEMENT

”Nu ajută pe nimeni această umilință, mai ales cea publică. Pentru că presiunea pe care o simte omul respectiv e una… Închipuie-ți că ești cunoscut și fața ta este analizată cu lupa de toată planeta. Cam de câtă terapie ai nevoie? Intri în capcana asta și ți se pare și ție wrong (n.r greșit) să îmbătrânești.”, a mai transmis Delia.

Ironii pe seama aspectului fizic al noului partener, al surorii Deliei

Delia Matache a transmis mesajul de mai sus în contextul în care sora sa, Oana Matache, este foarte criticată și ironizată, în ultima vreme, după ce s-a cuplat cu un bărbat despre care mulți consideră că are o înfățișare nepotrivită pentru frumusețea ei.

ADVERTISEMENT

Oana Matache este împreună în prezent cu un tânăr pe nume Radu Siffredi, după ce s-a despărțit de soțul ei, Răzvan Mihuț, alături de care are doi copii. Artista se află în plin proces de divorț cu fostul partener, cu care s-a căsătorit în 2017.

ADVERTISEMENT