Life

Gina Matache, adevărul despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu: ”A răsplătit-o Dumnezeu”

19.11.2020 | 20:19
Gina Matache adevarul despre relatia dintre Delia si Razvan Munteanu A rasplatito Dumnezeu
Gina Matache, adevărul despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu: ”A răsplătit-o Dumnezeu”. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Gina Matache a vorbit recent despre căsnicia fiicei sale, Delia, artista fiind căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu de câțiva ani. Femeia este convinsă că cei doi se potrivesc de minune, mai ales că bărbatul o înțelege perfect pe blondină. 

Interpreta de muzică populară și de petrecere a mărturisit că fiica sa a fost nevoită să facă unele sacrificii în mariaj, însă a fost răsplătită din plin de Dumnezeu când a venit vorba de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gina Matache susține că nu a văzut-o niciodată pe Delia să se contrazică cu Răzvan Munteanu, în ciuda faptului că artista este genul de persoană care nu acceptă sfaturi și merge pe drumul ei indiferent de „furtuni”.

Gina Matache, mărturie despre mariajul Deliei cu Răzvan Munteanu

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum. 

ADVERTISEMENT

Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată.

Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a declarat Gina Matache despre relația de dragoste dintre Delia și Răzvan Munteanu, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, solista a vorbit și despre motivul pentru care fiica sa cea mare nu are copii. Gina Matache este de părere că artista s-a concentrat pe construirea unei cariere de succes, deși Delia nu este o vedetă avidă după saci de bani.

Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd.

ADVERTISEMENT

Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a completat mama juratei de la X Factor, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT