Life

Gina Pistol a apărut în rochie albă. Cum au reacționat fanii prezentatoarei de la Chefi la Cuțite: “Ce mireasă frumoasă vei fi!”

Gina Pistol a apărut într-o rochie albă la Chefi la Cuțite. Prezentatoarea a postat imaginea pe rețelele sociale. Care au fost reacțiile fanilor.
17.11.2022 | 18:44
Gina Pistol a aparut in rochie alba Cum au reactionat fanii prezentatoarei de la Chefi la Cutite Ce mireasa frumoasa vei fi
Ce au spus fanii despre ținuta Ginei Pistol. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a purtat o rochie albă în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. Fanii vedetei au fost impresionați de această ținută și i-au făcut numeroase complimente.

Gina Pistol a îmbrăcat o rochie albă. Cum au reacționat fanii

Iubita lui Smiley și-a făcut apariția în emisiunea Chefi la Cuțite cu o rochie lungă, până în pământ, albă, iar fanii i-au transmis că își doresc să o vadă în ipostaza de mireasă.

ADVERTISEMENT

La ținuta purtată în emisiunea culinară de la Antena 1, blondina a asortat o pereche de sandale deschise la culoare. Vedeta a avut părul dat pe spate și a ales un machiaj discret la ochi, iar la buze un ruj roșu.

Gina Pistol a primit numai complimente din partea urmăritorilor de pe Instagram.

“Asta-s eu îmbrăcată în alb!”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii.

Mulți utilizatori au complimentat-o pe vedetă pentru felul în care s-a îmbrăcat. Unul dintre urmăritori i-a scris blondinei că vrea să o vadă în rochie de mireasă.

ADVERTISEMENT

“Vrem să te vedem și miresicaaaa.”, “Ce mireasă frumoasă vei fi!!!”, “Foarte frumoasă!”, “Ești minunată”, “Ești, cum ești tu mereu, frumoasă și rochița este elegantă!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care o urmăresc.

Gina Pistol
Gina Pistol, în rochie albă la Chef la Cuțite. Sursa foto: Instagram

Pe de altă parte, au fost și utilizatori care au criticat ținuta purtată de prezentatoarea de televiziune. “Nop… arată că un cearceaf din satin aruncat pe ține”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o altă persoană i-a mai scris că imaginea este este prea editată și că nu este atât de slabă pe micile ecrane.

Ce planuri are Gina Pistol pentru anul viitor

La finalul lunii octombrie, Gina Pistol a vorbit despre planurile ei de viitor. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite vrea să facă mai mult sport anul viitor și să se mențină într-o formă bună.

ADVERTISEMENT

Blondina a constata că nu este într-o formă atât de bună pe cât ar fi crezut, așa că vrea să ia măsuri.

Iubita lui Smiley are de gând să se concentreze pe activitatea fizică în 2023.

“Doamne, mă mai uit pe pagina Chefi la Cuțite, că nu mă uit la televizor, n-am mai deschis televizorul de când eram mică, și văd pozele din primăvară.

Eu atunci credeam că sunt ok, că sunt într-o formă fizică nu chiar de invidiat, dar, mi se părea că sunt ok, față de cum am fost.

Dar acum, uitându-mă la mine, ah, ce voinică eram, vai de mine! Gata, numai! De la anul, mă apuc de antrenamente.”, a transmis Gina Pistol pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: