Life

Gina Pistol a cerut ajutor pe internet înainte de nunta cu Smiley. Ce problemă are: „Simt că o iau razna”

Gina, bătăi de cap în organizarea nunții cu Smiley! Fosta vedetă de la Antena 1 s-a plâns că nu mai face față pregătirilor.
02.05.2023 | 17:59
Gina Pistol a cerut ajutor pe internet inainte de nunta cu Smiley Ce problema are Simt ca o iau razna
Gina Pistol a făcut dezvăluiri înaintea nunții cu Smiley. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de nuntă, dar până la marele eveniment, fosta vedetă de la Antena 1 duce greul organizării. Viitoarea mireasă s-a plâns pe internet că tot procesul o face să „o ia razna”.

Pregătirile pentru nunta cu Smiley, o corvoadă pentru Gina Pistol

După ce au anunțat că se căsătoresc, acum Gina Pistol și Smiley nu se mai sfiesc să vorbească despre nuntă. Evenimentul va avea loc luna viitoarea, astfel că mai au puțin timp să pună la punct toate detaliile.

ADVERTISEMENT

Se știe deja că meniul va fi pregătit de toți cei trei bucătari de top de la Chefi la cuțite, în așa el încât cei aproximativ 300 de invitați să aibă parte de cele mai bune preparate la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

În plus, frumoasa vedetă a optat pentru două rochii de mireasă. Conform tradiției, artistul nu le-a văzut, dar cu siguranță va fi impresionat în ziua cea mare. Până atunci, însă, Gina recunoscut a recunoscut că nu-i e deloc ușor în perioada asta.

ADVERTISEMENT

Logodnica lui Smiley a descoperit că nu este simplu să organizezi o nuntă, după cum a mărturisit chiar Gina. Prin intermediul rețelelor sociale, ea a împărtășit cu urmăritorii săi prin ce trece acum și le-a cerut ajutorul.

„Nu știu alții cum sunt, dar eu de când îmi organizez nunta simt că o iau razna. Spuneți-mi vă rog că și voi ați trecut prin aceeași nebunie. Eram eu un pic dusă, dar acum se accentuează!”, a spus Gina pe Instastory cu privire la nunta cu Smiley.

ADVERTISEMENT

Cum a fost Gina Pistol cerută în căsătorie

Gina Pistol și artistul au vorbit pentru prima dată despre nuntă în urmă cu o săptămână. Ei au publicat pe YouTube un videoclip prin intermediul unui căruia au dat marea veste, dar și mai multe detalii. De pildă, au povestit cum a avut loc cererea în căsătorie.

„Era o zi normală, noi trei, pregăteam cadă pentru băiţa fetiţei noastre, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă.

ADVERTISEMENT

Fetiţa avea o chestie în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia…Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față! Am plâns îți dai seama!”, a spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT