Life

Surpriză! Cine va găti la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Câți oaspeți sunt așteptați la marele eveniment

În doar câteva săptămâni va avea loc nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Se pare că cei doi au pus deja la punct toate detaliile.
29.04.2023 | 22:15
Surpriza Cine va gati la nunta lui Smiley cu Gina Pistol Cati oaspeti sunt asteptati la marele eveniment
Cine va găti la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După cum am aflat deja, nunta lui Smiley cu Gina Pistol va avea loc luna viitoare. Data fixă nu este cunoscută publicului larg, cert este că pregătirile sunt în toi, iar esta o spune chiar artistul. Tot el a dezvăluit și câți invitați vor fi prezenți la marele eveniment.

Gina Pistol va purta două rochii de mireasă în ziua nunții

Se poate spune că nunta lui Smiley cu Gina Pistol va fi evenimentul anului în România. Cei doi sunt împreună de șapte ani, au devenit și părinți, astfel că mulți așteptau să îi vadă în curând în fața altarului. Iată că acest lucru se va întâmpla în curând.

ADVERTISEMENT

Cei de la cancan.ro au aflat cine va găti la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, câți invitați vor fi la mese, dar și ce ținute va purta fosta prezentatoare Chefi la Cuțite. S-ar părea că evenimentul va fi unul plin de surprize.

Gina Pistol a primit inelul de logodnă în iarna anului 2021. Pe atunci, Josephine avea doar câteva luni. Iată că un an și ceva mai târziu, micuța își va vedea părinții în fața altarului. Și fanii, care așteptau de mult să îi vadă pe cei doi căsătoriți, vor avea parte de momente emoționante.

ADVERTISEMENT

Smiley a recunoscut că nunta va avea loc luna viitoare. ”Luna viitoare va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii”, a spus Smiley. Cât despre Gina Pistol, vedeta va avea două rochii de mireasă. Totuși, aceasta urmează tradiția.

Drept urmare, iubitul ei nu a văzut până acum niciuna dintre el. De abia în ziua cea mare, Smiley își va putea vedea iubita în toată splendoarea. Cât despre locația aleasă pentru nunta celor doi, artistul nu a spus locul exact.

ADVERTISEMENT

Cine va găti la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Pe de altă parte, el a precizat că la mese vor fi sute de invitați. ”Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă”, a spus artistul. Iar surpriza vine de abia acum. Cancan.ro aflat cine va găti la nunta celor doi.

Dacă la botezul lui Josephine, chef Cătălin Scărlătescu s-a ocupat de masă, iată că acum, situația e una mai complexă. Astfel, potrivit sursei citate, toți cei trei jurați de la Chefi la Cuțite se vor ocupa de meniu.

ADVERTISEMENT

Astfel, în bucătărie vor fi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, dar și Florin Dumitrescu. Oricum cei trei jurați aveau o relație specială cu Gina Pistol, având în vedere colaborarea de la Antena 1. Astfel, invitații de la nuntă se vor bucura cel mai probabil de un meniu de cinci stele, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT