Life

Gina Pistol a făcut un anunț surprinzător pe internet: „Vestea proastă!”

Gina Pistol a făcut un anunț surprinzător în mediul online. Soția lui Smiley le-a oferit celor care o urmăresc o veste proastă.
24.08.2023 | 21:02
Gina Pistol a facut un anunt surprinzator pe internet Vestea proasta
Gina Pistol a făcut un anunț surprinzător. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De când s-a retras din televiziune, Gina Pistol este și mai activă în mediul online, unde îi ține pe cei care o îndrăgesc la curent cu ce se întâmplă în viața sa. Recent, vedeta a împărtășit cu fanii săi de pe internet o veste proastă.

Anunțul făcut de Gina Pistol

Gina Pistol s-a retras anul acesta din televiziune. Și-a dorit să poată acorda mai mult timp familiei sale, dar asta nu o împiedică să țină legătura în mediul online cu cei care o iubesc. Aici, soția lui Smiley îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

ADVERTISEMENT

De curând, vedeta a făcut un anunț neașteptat. Gina Pistol i-a anunțat pe fanii săi ce schimbări astrale vor avea loc în ultima vreme. Le-a dat tuturor, în spirit de glumă, o veste proastă, mai exact faptul că Mercur va intra în retrograd.

„Vestea proastă: intră mercur în retrograd. Vestea bună: Cică la un moment dat o să iasă și de retrogradație (abia pă 15 septembrie). Sfat: Fiți buni, nu fiți nebuni”, a transmis Gina Pistol în mediul online, citat de wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Vestea bună: fosta vedetă Antena 1 are o familie împlinită

Veștile bune împărtășite de Gina Pistol sunt cele care țin de familie. Prezentatoarea de televiziune și-a împlinit cel mai mare vis în urmă cu doi ani, acela de a deveni mămică. Iar la finalul lunii mai s-a căsătorit cu alesul inimii sale.

Într-un interviu acordat recent, vedeta a mărturisit că se consideră o femeie norocoasă și că, atunci când vine vorba de bărbatul de lângă ea, a tras lozul câștigător. Smiley este un soț și un tată devotat, în ciuda programului său încărcat.

ADVERTISEMENT

Artistul își dedică timpul liber celor dragi și face tot posibilul să fie implicat în creșterea și educația micuței Josephine. Îi citește de „noapte bună” și nu se abate de la rutina lor de seară nici atunci când este plecat.

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povești seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi.

ADVERTISEMENT

Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi dă și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pisstol pentru Click. 

ADVERTISEMENT