Life

Momente unice pentru Smiley și Gina Pistol, la doi de la nașterea lui Josephine. Vedeta a dat vestea pe internet: „Te așteaptă”

Smiley și Gina Pistol au împărtășit o veste importantă cu publicul, la doi ani de când au devenit părinți. Ce s-a schimbat în viața lor.
04.08.2023 | 11:44
Momente unice pentru Smiley si Gina Pistol la doi de la nasterea lui Josephine Vedeta a dat vestea pe internet Te asteapta
Smiley și Gina Pistol au dat vestea cea mare pe internet. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La doi ani de când Josephine a venit pe lume, Smiley și Gina Pistol au dat vestea cea mare. Fosta vedetă de la Antena 1 a publicat o serie de filmulețe emoționante pe internet și i-a transmis un mesaj soțului său. Cum a reacționat artistul.

Schimbarea produsă în viața lor, la doi ani de când Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată

Gina Pistol și Smiley au împărtășit recent o veste importantă cu publicul. La doi ani de când a venit pe lume cea mai mare minune din viața lor, Josephine, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, căci micuța îi uimește pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Astfel că, fetița a început să vorbească, iar cea care a dezvăluit acest lucru a fost chiar Gina Pistol. De când i-a arătat din greșeală chipul fiicei sale, vedeta este mai atentă cu ceea ce postează pe internet, dar nu uită de cei care o îndrăgesc.

Astfel că, ea a filmat momentele în care ea și Josephine petreceau timp împreună, purtând o conversație despre numele figurinelor cu care se jucau. Pe fundal, se aude cum micuța stâlcește într-un mod adorabil cuvintele, amuzându-și și în același timp îndoiușându-și mama.

ADVERTISEMENT

Odată cu distribuirea imaginilor pe InstaStory, Gina Pistol i-a trimis și un mesaj lui Smiley: „Te așteaptă pumoasele acasă”, făcând referire la modul în care Josephine pronunță „frumoasa”.

La rândul lui, artistul a republicat postarea și a reacționat imediat. „A început fiica să vorbească”, a scris Smiley pe Instagram. De altfel, se cunoaște faptul că juratul de la Vocea României este topit după fetiță.

ADVERTISEMENT

Smiley se implică în creșterea lui Josephine

În trecut, Smiley și Gina Pistol au făcut dezvăluiri din viața de părinți, iar artistul a dezvăluit că este foarte implicat în creșterea fiicei sale. Adesea, dimineața reprezintă timpul lor în doi, în care mămica își poate lua o pauză.

„Pentru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc. Eu dorm buștean și mă trezesc la 7 sau 7 și jumătate când se trezește ea. Și stăm împreună. Citim cărți. Ascultăm muzică, povestim. Ne jucăm, ne plimbăm, toate acasă. Eu petrec în fiecare dimineață timp cu ea”, a povestit Smiley la Pro FM.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Gina Pistol recunoștea că de când a venit Josephine pe lume, nu a mai apucat să se odihnească. „Odată cu salturile de creștere a fost dată peste cap și se trezește acum și la trei, trei ore și jumătate. Eu n-am mai dormit de aproape doi ani de zile”, a afirmat Gina Pistol.

ADVERTISEMENT