Life

Smiley, imagine emoționantă cu Josephine. Ce mare a crescut fiica lui și a Ginei Pistol: „Fetița lui tata”

Smiley a postat o imagine emoționantă cu fetița lui pe rețelele de socializare. Iată ce fotografie a postat celebrul artist cu micuța lui, care a crescut foarte mult.
12.08.2022 | 23:58
Smiley imagine emotionanta cu Josephine Ce mare a crescut fiica lui si a Ginei Pistol Fetita lui tata
Smiley, imagine emoționantă cu fetița lui. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare cu fetița lor, Josephine, care crește pe zi ce trece!

Smiley, imagine emoționantă cu fetița lui

Smiley a postat o imagine emoționantă cu fetița lui. Artistul se bucură nespus că este tătic, așa că nu ratează nicio ocazie să împărtășească fericirea lui și cu fanii.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei, cântărețul nu a vrut să îi arate fața fetiței sale, așa că a fotografiat-o fără să i se vadă chipul, în timp ce aceasta se juca.

„Fetița lui tata” a scris Smiley în dreptul imaginilor cu fiica sa, la care a adăugat și o inimioară pentru a-și mărturisi dragostea pentru Josephine.

ADVERTISEMENT

Copila este îmbrăcată într-un compleu scurt, de vară, la care are asortată și o șapcă specială pentru ea, deoarece are inițiala numelui acesteia cusută.

Josephine
Smiley, imagine emoționantă cu fetița lui. Foto: Instagram

Cum este Smiley în rolul de tată

Smiley și Gina Pistol și-au dorit mult să devină părinți, iar în cele din urmă, a venit și minunea pentru ei. Cuplul se bucură acum de primul lor copil, Josephine.

ADVERTISEMENT

Din postura de tată, Smiley recunoaște că vrea să fie prezent în orice moment important, iar diminețile alături de fetița lui și de Gina Pistol sunt cele mai frumoase.

Artistul nu poate ajunge de fiecare dată acasă seara, înainte ca cea mică să se culce, lucru pe care îl regretă foarte mult, dar are grijă ca fetița să se simtă bine în prezența tatălui ei de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus.

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”, declara Smiley pentru libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT