Life

Gina Pistol a trecut prin clipe cumplite înainte de a deveni mămică. “Eu știu ce era în sufletul meu”

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a aflat că există șanse foarte mici să devină mămică.
25.08.2021 | 19:30
Gina Pistol a trecut prin clipe cumplite inainte de a deveni mamica Eu stiu ce era in sufletul meu
ADVERTISEMENT

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. La 40 de ani a devenit mămică, deși credea că acest lucru nu este posibil. După ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine, vedeta s-a bucurat de fiecare moment alături de fetița sa. Pentru o perioadă a renunțat chiar și la postările în mediul online.

Gina Pistol a vorbit de curând despre perioada dificilă prin care a trecut. În urma unui control de rutină a aflat că este posibil să nu poată  deveni mamă niciodată, deși aceasta era cea mai mare dorință a ei.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a aflat că este însărcinată prezentatoarea a preferat să țină totul ascuns pentru o perioadă.

Gina Pistol a trecut prin clipe cumplite înainte de a deveni mămică. “Eu știu ce era în sufletul meu”

Vedeta a povestit în mediul online drama prin care a trecut mai mulți ani. Deși își dorea să devină mamă, în urma unui control doctorul a anunțat-o că există șanse extrem de mici pentru ca visul ei să se îndeplinească.

ADVERTISEMENT

Cel mai tare suferea atunci când prietenii și cunoscuții o întrebau când va avea un copil neștiind ce se petrecea în sufletul ei.

“Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, Când o să ai și tu un copil, Când ai de gând să faci și tu un copil, De ce nu ai un copil la vârsta asta, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu știi prin ce trece femeia respectivă.

ADVERTISEMENT

După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam: când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a dezvăluit Gina Pistol.

De ce și-a ținut Gina Pistol sarcina ascunsă

O perioadă vedeta nu a vrut să dezvăluie că este însărcinată. Aceasta a recunoscut că se temea să se bucure, după ce medicii îi spuseseră cu ani în urmă că are șanse foarte mici să fie mamă.

ADVERTISEMENT

Inițial a crezut că este vorba despre o tulburare hormonală. Vestea cea mare a luat-o însă prin surprindere. 

“Îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima dată inimioara, ăla a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare.

Atunci mi s-a confirmat. Eu credeam că este o dereglare hormonală din cauza stresului, filmam foarte mult. Andrei mi-a spus că poate sunt însărcinată. Mie doctorii nu mi-au dat șanse și fix asta a fost surpriza”, a mai spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT