Life

Gina Pistol, anunț surprinzător în noua ediție Chefi la Cuțite. Pentru cine vor găti concurenții

Urmează o nouă ediție a emisiunii Chefi la Cuțite. Prezentatoarea show-ului culinar, Gina Pistol, va face un anunț surprinzător luni seară.
21.11.2022 | 15:49
Gina Pistol anunt surprinzator in noua editie Chefi la Cutite Pentru cine vor gati concurentii
Ce anunț a făcut Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Competiția culinară Chefi la Cuțite devine tot mai strânsă. Concurenții celor trei echipe se vor întrece din nou în preparate speciale.

Emoții strânse la Chefi la Cuțite. Ce se va întâmpla în ediția de luni

Gina Pistol va face luni seară un anunț surprinzător în noua ediție a emisiunii de pe Antena 1. Emoțiile devin tot mai mari atât pentru participanți, cât și pentru cei trei maeștri bucătari, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, deoarece se apropie semifinala.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu mai au doar cinci oameni care se luptă pentru marele premiu, iar Cătălin Scărlătescu a mai rămas doar cu trei.

”Mai am trei concurenți și nu-mi mai permit să plece niciunul, așa că trebuie să mai câștigăm, ca să avem șanse de a rămâne în finală, va spune Cătălin Scărlătescu luni seară.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, de altfel, pare foarte determinat să câștige.

”De-acum încolo, orice battle trebuie câștigat. Cu cât câștigi mai multe, cu atât duci mai mulți oameni în semifinală. Din semifinală, depinde doar de ei”, va adăuga și Sorin Bontea.

Ce va anunța Gina Pistol

Gina Pistol va crește și mai mult suspansul referitor la jurații care vin să evalueze preparatele participanților. Concret, în ”ring” vor păși membrii formației ”Taraful Rutenilor”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gina Pistol va da tuturor bătăi de cap și prin ghicitoarea sa. La un moment dat, unul dintre chefi va arunca o amuletă, care va schimba întreaga atmosferă

”Am avut o amuletă fantastică și am zis: «Gata, stop joc!»”, va afirma unul dintre chefi.

Chefi la Cuțite se află la sezonul cu numărul 10. Și în acesta, câștigătorul competiției se va bucura nu doar de sorț și trofeu, ci și de marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse ale publicației ”Știri România” Oxy va fi cea care va câștiga în acest sezon. De altfel, nici numele lui Adrian Stroe nu este ocolit.

ADVERTISEMENT