Life

Sezonul 10 Chefi la cuțite va fi unul aniversar. Cei trei chefi, despre conflictele din platou: “Ne certăm ca în familie”

Sezonul 10 Chefi la cuțite va avea premiera în această toamnă și va fi unul aniversar. Cei trei chefi au vorbit despre conflictele din platou, dar și despre prietenia lor.
12.08.2022 | 14:48
Sezonul 10 Chefi la cutite va fi unul aniversar Cei trei chefi despre conflictele din platou Ne certam ca in familie
Sezonul 10 Chefi la cuțite va fi unul aniversar. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Sezonul 10 Chefi la cuțite este unul aniversar pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care împlinesc un deceniu de când se cunosc.

Sezonul 10 Chefi la cuțite va fi unul aniversar. Ce spun cei trei chefi despre conflictele din platou

Noul sezon al show-ului culinar anunță multe surprize pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Vor exista provocări și noutăți în acest sezon, care este unul aniversar. Emisiunea va fi filmată într-un nou decor, conform unui comunicat Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cei trei jurați aniversează 10 ani de când se cunosc. Sezonul 10 va debuta din toamnă și va pune la bătaie cel mai râvnit trofeu al competiției de la Antena 1.

De asemenea, emisiunea va avea și momente emoționante, dedicate deceniului în care Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au făcut istorie în cadrul show-ului. În tot acest timp, chefii au avut parte și de numeroase conflicte.

ADVERTISEMENT

Cei trei chefi au vorbit despre legătura care s-a creat între ei de când sunt colegi pe micile ecrane.

Florin Dumitrescu recunoaște că au momente în care nu-și vorbesc după finalul unui sezon. După puțin timp, lucrurile revin la normal și comunică regulat.

ADVERTISEMENT

Deși nu au ieșit împreună în oraș în afara orelor de filmare, toți trei se pot baza unul pe celălalt atunci când au nevoie.

“După 10 ani de competiție, în mod surprinzător încă suntem prieteni. E adevărat că se poate întâmpla ca două săptămâni după ce se termină o competiție să nu ne mai vorbim, dar după aceea ne revenim foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Ne auzim, ne mai împărțim rețete unul altuia. Însă, ce-i drept, în cei 10 ani de când ne știm, nu ne-am întâlnit niciodată la o bere, în afara orelor de filmare.

Cu toate acestea, dacă unul dintre noi are nevoie de ceva, ceilalți doi sunt lângă el”, a explicat Florin Dumitrescu, potrivit Antena 1.

Sorin Bontea, despre relațiile cu colegii de la masa juriului

Chef Sorin Bontea a declarat că certurile apar ca într-o familie, însă acestea rămân pe platourile de filmare. De 10 ani, cei trei chefi au ajuns să se cunoască destul de bine, așa că se descurcă cu astfel de conflicte și le pot depăși.

“Noi ne certăm ca în familie, atunci când e vorba despre lupta pentru amulete, de exemplu. Dar știm să lăsăm totul pe platoul de filmare. (…)

Iar în toți acești ani, am ajuns să ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să trecem peste orice conflict”, a completat Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu a recunoscut, la rândul său, că el și colegii săi de la masa juriului încă nu au ieșit împreună la o bere. Concurentul de la America Express spune că prietenia dintre ei se bazează pe altceva.

“Ne leagă o prietenie foarte interesantă. (…) Prietenia noastră se bazează pe altceva – pe foarte multă muncă, dar și pe competitivitate și stresul resimțit în toate sezoanele Chefi la cuțite”, a spus juratul de la Antena 1.

Când începe noul sezon Chefi la cuțite

Sezonul 10 Chefi la cuțite va avea premiera în această toamnă. Antena 1 încă nu a anunțat o dată exactă la care va începe show-ul culinar.

Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare și prezintă noul sezon al emisiunii. Blondina a prezentat sezonul nouă până înainte de începerea battle-urilor, după care a intrat în concediu de maternitate.

Iubita lui Smiley a fost înlocuită de Irina Fodor pentru restul sezonului trecut.

Narcisa Birjaru este cea marea câștigătoare a sezonului nouă Chefi la cuțite. Tânăra a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, fiind a treia victorie pentru jurat.

Sorin Bontea a obținut patru victorii până acum. Florin Dumitrescu a obținut victoria de două ori în cele nouă sezoane ale emisiunii.

ADVERTISEMENT