Life

Florin Dumitrescu, enervat la culme la Chefi la cuțite: ”Proba asta e trauma vieții mele”

Florin Dumitrescu, scos din minți în ultima ediție a emisiunii culinare Chefi la cuțite. La ce provocare nu se aștepta cheful.
16.11.2022 | 19:45
Florin Dumitrescu enervat la culme la Chefi la cutite Proba asta e trauma vietii mele
Florin Dumitrescu, scos din minți la Chefi la cuțite. La ce provocare nu se aștepta cheful. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 este enervat la culme în ultima ediție a show-ului, care va apărea pe micile ecrane miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20:30. Este o probă care trezește amintiri neplăcute renumitului bucătar.

Florin Dumitrescu, scos din minți la Chefi la cuțite. La ce provocare nu se aștepta cheful

Florin Dumitrescu se confruntă cu o ”dramă” din cauza provocării la care trebuie să facă față alături de echipa sa. Toți concurenții sunt nevoiți să gătească cu ustensile mici, probă care nu este deloc pe placul juratului.

ADVERTISEMENT

„Proba asta e trauma vieții mele la Chefi la cuțite!”, a spus vedeta de la Antena 1 în noua ediție a emisiunii culinare din sezonul 10.

„Nu avem voie să folosim niciun bol, nicio tigaie normală, doar ce se vede?! Nu pot să cred că vom face mâncare în așa ceva!”, adaugă Florica Boboi, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, proba este una care îl pune în mare dificultate pe chef Cătălin Scărlătescu, care a mai pierdut un concurent. Titus Antonescu a fost salvat la proba eliminatorie de data trecută de Sorin Bontea.

În momentul de față, iubitul Doinei Teodoru are numai trei concurenți, lucru care nu este pe gustul participantului de la America Express.

ADVERTISEMENT

„Este cea mai ciudată zi pentru mine! Suntem în formulă de trei, a plecat Titus, iar Bontea, care a câștigat doar două battle-uri, are cinci concurenți acum”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu, alături de echipa roz

Florin Dumitrescu a folosit una dintre amuletele câștigate și a intrat la bancul de lucru alături de echipa roz pe care o conduce. Vedeta de la Antena 1 a gătit împreună cu concurenții pentru un rezultat mai bun în farfurie.

ADVERTISEMENT

Totodată, juratul s-a folosit și de o altă carte și a blocat două instrumente de gătit ale celorlalte două echipe: aragazul și tocătoarele. Acest lucru i-a făcut pe chefi să riposteze și să facă declarații surprinzătoare.

ADVERTISEMENT