Life

Gina Pistol, imagine nouă cu fiica sa, Josephine. Ce a dezvăluit blondina despre micuța de 5 luni

Gina Pistol nu-și mai încape în piele de bucurie de când a devenit mamă și nu este de mirare că centrul Universului este fiica sa, Josephine Ana.
26.07.2021 | 11:27
Gina Pistol imagine noua cu fiica sa Josephine Ce a dezvaluit blondina despre micuta de 5 luni
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea încearcă să nu-și expună prea des copilul de rețelele de socializare, însă recent a publicat o imagine nouă cu micuța în vârstă de aproape 5 luni.

Vedeta de la Antena 1 apare alături de Josephine în timp ce stă pe o pătură, la iarbă verde, cu această ocazie făcând și o dezvăluire unică despre viața de mamă.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol recunoaște că nu mai are la fel de mult timp pentru ea ca înainte. În plus, blondina nu mai face poze singură, ci numai cu fiica sa, după care este topită.

Gina Pistol, o nouă ipostază alături de fiica sa. Ce a povestit blondina

„Nu prea mai am poze în care sunt doar eu, toate-s cu ea”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii în care apare cu Josephine.

ADVERTISEMENT

Proaspăta mămică s-a mai liniștit de când a venit pe lume fiica sa. În primele două săptămâni după naștere gazda de la „Chefi la cuțite” a trecut prin tot felul de stări, dar în cele din urmă s-a mai calmat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

„Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

ADVERTISEMENT

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot…

Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa.

ADVERTISEMENT

Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic”, a povestit blondina la un moment dat, în mediul online.

Vedeta și cântărețul se ocupă singuri de creșterea micuței care a venit pe lume pe 9 martie. Copila este cuminte, doarme toată noaptea și nu le dă mari dureri de cap părinților ei.

Smiley a dezvăluit recent în cadrul unei emisiuni TV că micuța Josephine este un copil model, căruia îi cântă foarte mult, deși artistul spune că nu știe cântece pentru vârsta ei, ci pur și simplu improvizează.

ADVERTISEMENT