Life

Gina Pistol, imagini cu Josephine, în aer liber: „Mirosul ăsta de bebeluș, Doamne, Doamne”

Gina Pistol, imagini cu Josephine, în aer liber. Ce a declarat mămica despre fiica ei
07.07.2021 | 15:12
Gina Pistol imagini cu Josephine in aer liber Mirosul asta de bebelus Doamne Doamne
Gina Pistol, imagini cu Josephine, în aer liber: „Mirosul ăsta de bebeluș, Doamne, Doamne”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este o mămică fericită. Aceasta se bucură din plin de rolul pe care îl are în viața lui Josephine. Aceasta s-a filmat când a scos-o pe fiica sa la plimbare și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Gina Pistol, imagini cu Josephine, în aer liber

Gina Pistol se bucură din plin de momentele petrecute alături de fiica sa. Aceasta îi ține pe fani la curent cu viața sa de mămică, iar de această dată vedeta a postat mai multe clipuri video pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ea se află alături de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, pe care o ține în brațe, în timp ce se bucură amândouă de vremea frumoasă și de soare. Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol deja a început să crească, lucru care se vede.

Acesteia îi crește părul și deja putem spune că are o podoabă capilară bogată. Fetița stă lipită de mama ei, în timp ce se uită curioasă în jurul său, fără a lua mânuțele de pe corpul mamei sale.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol și Josephine
Gina Pistol și Josephine. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol se bucură de rolul de mamă în fiecare zi

Gina Pistol a mai vorbit pe Instastory și despre lucrul pe care îl adoră la fiica sa, anume mirosul de bebeluș.

“Mmm, mirosul ăsta de bebeluș, Doamne, Doamne!”, a spus Gina Pistol, în timp ce își ținea fiica în brațe.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în luna martie a acestui an, după ce deja își pierduseră speranța că vor deveni părinți, din cauza unor probleme de sănătate ale vedetei de la Antena 1.

Aceștia au devenit părinții lui Josephine Ana Maria, iar nașterea sa este numită o minune de către Smiley. La fel, și faptul că fetița este complet sănătoasă este un lucru miraculos, mai spunea cântărețul.

ADVERTISEMENT

“Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta. Pentru noi chiar a fost o minune faptul că a rămas însărcinată, că a dus sarcina până la capăt, că avem un copil sănătos.

S-a întâmplat efectiv, fără să facem niciun efort, nimic. A fost dorit, dar nu a fost planificat. Nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă”, a povestit Smiley, după aflarea veștii că va deveni tată.

ADVERTISEMENT
Tags: