Life

Gina Pistol, încântată de evoluția fiicei sale, Josephine. Ce sfat le dă mămicilor

Gina Pistol, bucuroasă de schimbările din viața fetiței sale, Josephine. Ce le-a transmis prezentatoarea mamelor din online.
10.10.2023 | 23:48
Gina Pistol incantata de evolutia fiicei sale Josephine Ce sfat le da mamicilor
Gina Pistol, bucuroasă de schimbările din viața fetiței sale, Josephine. Ce le-a transmis prezentatoarea mamelor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la Chefi la cuțite se declară extrem de încântată de evoluția fiicei sale, Josephine. Ce sfat le dă mămicilor după ce o perioadă bună micuța a făcut tantrumuri, provocând-o enorm pe vedetă.

Gina Pistol, bucuroasă de schimbările din viața fetiței sale, Josephine. Ce le-a transmis prezentatoarea mamelor

Gina Pistol a mărturisit că este foarte bucuroasă de schimbările din viața fetiței sale, Josephine Ana, care a venit pe lume pe 9 martie 2021. Ce le-a transmis prezentatoarea mamelor care au copii mici sau abia au născut.

ADVERTISEMENT

Soția artistului Smiley este în culmea fericirii de când copila s-a mai liniștit și comunicarea dintre ele a devenit una bună. Vedeta de la Antena 1 are momente în care glumește cu micuța care este foarte amuzantă.

„Vă spuneam că am ieșit la plimbare în pădure cu fiică-mea. A devenit o adevărată plăcere să încep să mă plimb singură cu fiică-mea, pentru că am început să comunicăm, este foarte simpatică acum.

ADVERTISEMENT

Glumește, râde la glumele mele. Deci e super, nu știu. După o perioadă grea de tantrumuri a avut așa un salt. Și acum parcă este un alt copil, ceea ce mi se pare foarte tare.

Voiam să le spun proaspetelor mămici, aveți răbdare, la un moment dat parcă devine mai ușor”, a povestit Gina Pistol pe contul de Facebook. Josephine Ana are în prezent 2 ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, discretă în privința fiicei sale

Gina Pistol a renunțat la televiziune pentru a-i fi alături fiicei sale la fiecare pas. Fosta moderatoare de la Chefi la cuțite nu vrea să piardă nimic din evoluția și creșterea lui Josephine Ana pe care o ferește de lumina reflectoarelor.

Mai mult, a luat decizia să nu o posteze pe rețelele de socializare niciodată cu fața, ci numai cu spatele. Frumoasa blondină și Smiley își doresc ca micuța să ia singură această hotărâre atunci când va fi mai mare.

ADVERTISEMENT

Ultima postare distribuită de Gina Pistol o arată pe Josephine în timp ce se plimbă prin pădurea din Cernica cu mama sa. Fosta moderatoare de la Antena 1 adoră aceste momente mamă-fiică și se bucură din plin de ele.

ADVERTISEMENT