Life

Gina Pistol, ipostază inedită cu fiica ei și a lui Smiley. Josephine a cucerit inimile tuturor

Gina Pistol a surprins-o pe fiica ei într-o ipostază cu totul inedită. Josephine a dansat pe una dintre melodiile lui Smiley.
24.09.2021 | 21:28
Gina Pistol ipostaza inedita cu fiica ei si a lui Smiley Josephine a cucerit inimile tuturor
Gina Pistol, ipostază inedită cu fiica ei și a lui Smiley. Josephine a cucerit inimile tuturor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-a filmat fiica într-o ipostază inedită. Josephine a fost surprinsă în timp ce dansa pe una dintre melodiile tatălui ei. Smiley a distribuit și el filmarea partenerei sale de viață, iar fanii au fost cuceriți de clipul video.

Josephine Ana s-a născut acum mai bine de jumătate de an, însă părinții ei au decis să-i țină chipul ascuns până va mai crește. Până când vor vedea imagini cu fața micuței, fanii se pot mulțumi cu pozele și videoclipurile postate de cei doi îndrăgostiți în mediul online.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, ipostază inedită cu fiica ei și a lui Smiley. Josephine a cucerit inimile tuturor

Gina Pistol și-a surprins fiica într-o ipostază inedită. Josephine a fost filmată în timp ce dansa pe o melodie de-a lui Smiley. Artistul a distribuit și el filmarea cu fetița lui, care a venit pe lume cu mai bine de șase luni în urmă.

Așa cum i-a obișnuit pe fani, prezentatoarea de la Chefi la Cuțite nu a dezvăluit chipul lui Josephine. Fiica vedetei și a juratului de la SuperStar România a crescut destul de mult, așa cum se vede din ultimele postări.

ADVERTISEMENT
Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol
Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, surprinsă în timp ce dansa pe o melodie de-a artistului. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Recent, Gina Pistol a dezvăluit cu cine seamănă fetița ei și a lui Smiley. Vedeta de televiziune a declarat că sunt unele momente în care i se pare că micuța seamănă cu tatăl ei, în timp ce câteodată parcă seamănă mai mult cu ea.

Blondina este aproape sigură de faptul că fetița a moștenit genele lui Smiley, așa cum a precizat recent.

ADVERTISEMENT

„Sunt momente când seamănă cu mine și momente când seamănă cu Andrei. E o fetiță foarte simpatică, cred că o să fie foarte haioasă.

Sunt momente când mă regăsesc pe mine în ea și sunt momente când îl regăsesc pe Andrei. Dar vă spun sincer că are genele lui, deocamdată”, a declarat Gina Pistol în cadrul unui videoclip pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt foarte curioși de cum arată Josephine și așteaptă cu sufletul la gură ziua în care părinții ei vor posta prima imagine cu chipul ei.

Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil

În cadrul unui interviu, Gina Pistol a fost întrebată dacă ea și Smiley își doresc și al doilea copil. Blondina a ținut să sublinieze faptul că, înainte să rămână însărcinată, doctorii i-au spus că sunt șanse mici de a avea copii.

Faptul că sarcina a mers bine și Josephine a venit pe lume sănătoasă este o minune pentru vedetă. Aceasta nu ar spune nu unui alt copil, dar acum vrea să se bucure de ceea ce are.

„Nu știu…. al doilea copil, când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol pentru libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT