Life

Gina Pistol oferă detalii despre fiica ei, Josephine: ”Are genele lui Smiley”. Reacția artistului 

Gina Pistol a oferit o serie de detalii despre fiica ei, Josephine. Aceasta seamănă mult cu Smiley, conform vedetei. Artistul s-a pronunțat și el pe acest subiect.
18.09.2021 | 11:43
Gina Pistol ofera detalii despre fiica ei Josephine Are genele lui Smiley Reactia artistului
Gina Pistol oferă detalii despre fiica ei, Josephine: ”Are genele lui Smiley”. Reacția artistului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De mai bine de o jumătate de an, Gina Pistol și Smiley au o viață mult mai frumoasă și mai fericită. Pe 9 martie, fosta prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” aducea pe lume o minunăție de fetiță.

După ce în ultimele luni au evitat să ofere detalii despre aspectul micuței Josephine, cei doi părinți au dezvăluit, recent, cum arată și, mai ales, ce trăsături are fetița lor.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol spune cu cine seamănă fiica ei, Josephine: ”Are genele lui Smiley”

În ciuda așteptărilor fanilor, proaspeții părinți Gina și Smiley nu au vrut să posteze încă nicio imagine cu fața micuței Josephine în mediul online și au ales să o protejeze cât mai mult.

Aceștia s-au rezumat la a prezenta o serie de trăsături pe care le are micuța. Chiar Gina Pistol a optat în a prezenta câteva dintre caracteristicile fizice ale fetiței.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit că Josephine este copia fidelă a tatălui ei, deocamdată: ”Sunt momente când seamănă cu mine și momente când seamănă cu Andrei.

E o fetiță foarte simpatică, cred că o să fie foarte haioasă. Sunt momente când mă regăsesc pe mine în ea și sunt momente când îl regăsesc pe Andrei (n.r. Smiley).

ADVERTISEMENT

Dar vă spun sincer că are genele lui, deocamdată”, a mărturisit vedeta, în emisiunea moderată de Smiley, pe canalul lui de Youtube, scriu cei de la Wowbiz.

Reacția amuzantă a lui Smiley: ”Când se strâmbă, seamănă cu mine”

La cele spuse de partenera sa de viață, Smiley a avut o reacție plină de umor și a explicat când seamănă, de fapt, Josephine cu el.

ADVERTISEMENT

”Deocamdată cred că o să fie blondă. De obicei, când se strâmbă, seamănă cu mine. Când stă frumos la poză seamănă cu Gina”, a glumit popularul artist și vedetă de la ProTV.

Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre fetița sa când a împlinit vârsta de 6 luni

În urmă cu câteva zile, când Josephine a împlinit 6 luni, Gina Pistol a descris cum decurge dezvoltarea micuței. Vedeta a spus că fiica ei este puțin agitată pentru că îi cresc dinții de lapte, dar cu toate acestea se declara mulțumită că are un bebeluș extrem de cuminte.

”Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită. Ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim.

Majoritatea spun că seamănă cu Andrei, dar are și ceva de la mine. Zâmbetul și nasul sper. Ne dorim să fi luat ce este mai bun de la amândoi”, a spus moderatoarea de la Asia Express, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT