Life

Gina Pistol și Josephine, momente de neuitat. Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 1 despre fiica sa

Gina Pistol este foarte discretă legat de viața privată, dar de când a devenit mamă nu ezită să le arate fanilor cum își petrece timpul alături de fiica sa, Josephine.
09.02.2022 | 16:37
Gina Pistol si Josephine momente de neuitat Ce a dezvaluit vedeta de la Antena 1 despre fiica sa
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și micuța de 11 luni petrec numeroase momente de neuitat, blondina fiind implicată 100% în creșterea fiicei sale, motiv pentru care o vreme a renunțat la carieră.

Cunoscuta moderatoare de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit clipele frumoase pe care le are împreună cu Josephine, copilul care este rodul iubirii cu Smiley.

ADVERTISEMENT

Momentele speciale sunt surprinse uneori în imagini, Gina Pistol fiind mândră de micuța sa cu care descoperă lumea încă o dată.

Gina Pistol, momente speciale alături de fiica sa. Cum s-a fotografiat alături de Josephine

Gina Pistol se bucură de fiecare clipă petrecută în compania lui Josephine, care a ajuns la etapa în care este interesată și mai mult lumea înconjurătoare, mai ales că deja merge în picioare.

ADVERTISEMENT

În această perioadă fetița prezentatoarei și a lui Smiley învață să se descurce singură și să nu mai depindă de mama sa când vine vorba de mâncat. Copila vrea să fie independentă.

„Momentele petrecute împreună sunt cele mai de preț. Descoperim totul împreună și retrăiesc copilăria prin ea din nou.

ADVERTISEMENT

Una dintre ocupațiile recente preferate este să testăm gusturi noi și învățăm să mâncăm independent”, a dezvăluit vedeta pe contul de Instagram.

Cunoscuta prezentatoare de la Antena 1 a distribuit și imagini alături de fiica sa și a lui Smiley, care peste o lună va împlini frumoasa vârstă de un an.

ADVERTISEMENT

Micuța Josephine și mama sa, frumoasa blondină, savurează câteva clipe una cu cealaltă, în timp ce fetița este hrănită afară, în aer curat, undeva în natură.

Gina Pistol și fiica sa, în natură
Gina Pistol și fiica sa, în natură. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol, mândră de fiica sa și a lui Smiley

Dacă la început Gina Pistol era copleșită de emoția primelor zile și teama de necunoscut, iată că acum a venit momentul ca micuța să se desprindă puțin de mama sa și să fie independentă.

Mândră peste măsură de fetiță, vedeta de la Antena 1 recunoaște că se simte binecuvântată cu rolul de mamă. Blondina este mândră de micuța de aproape un an.

ADVERTISEMENT