Life

Gina Pistol, laude necontenite pentru Smiley! „Este un tată perfect”. Detaliul intim dezvăluit de vedetă

Gina Pistol îl laudă foarte mult pe Smiley pentru rolul său de tată și spune că este un părinte perfect pentru fiica lor.
01.02.2023 | 14:50
Gina Pistol laude necontenite pentru Smiley Este un tata perfect Detaliul intim dezvaluit de vedeta
Gina Pistol, laude necontenite pentru Smiley! Foto Captură youtube
ADVERTISEMENT

Gina Pistol are numai laude la adresa lui Smiley. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite spune că acesta este tatăl perfect!

Gina Pistol, laude necontenite pentru Smiley! Detaliul intim dezvăluit de vedetă

Gina Pistol vede în partenerul ei de viață tatăl perfect pentru fiica lor. Mai mult, vedeta a spus și ce face Smiley pentru Josephine, un detaliu intim din viața lor de părinți dat de vedetă.

ADVERTISEMENT

Smiley îi cântă fetiței sale în fiecare dimineață, îi citește poezii și povești și cel mai important: dansează. Smiley și Josephine dansează în fiecare dimineață, și nu pe orice piese, ci pe muzica clasică a lui Piotr Ilici Ceaikovski.

Micuța Josephine își ia fusta de balet și dansează pe Lacul lebedelor cu tatăl ei, după care răsfoiesc colecția de cărți muzicale pe care o are fetița.

ADVERTISEMENT

”Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața, îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea. Ei au ritualul lor în fiecare dimineață.

Ea își pune fustița de balet, Andrei pune Ceaikovski și dansează împreună Lacul Lebedelor, apoi ea are o colecție de cărți muzicale și le răsfoiesc împreună.

ADVERTISEMENT

Așa cum am mai zis, este un tată perfect și minunat pentru ea”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

Gina Pistol și Smiley, vacanță în trei cu Josephine

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o vacanță în trei la început de an, alături de fiica lor. Gina Pistol a mărturisit că este greu să pleci în vacanță cu un copil pentru că tot programul trebuie organizat în funcție de acesta.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Gina Pistol și Smiley nu ar fi plecat în vacanță fără fiica lor, așa că orice sacrificiu a meritat.

„Am fost plecați în vacanță, dar atunci când mergi și cu un copil este mai greu față de cum ai merge doar cu iubitul.

Adevărul este că nu aș fi plecat în vacanță fără copil, dar nu am înțeles nimic că trebuie să-ți faci programul după programul copilului”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT