Life

Gina Pistol, imagine specială cu Smiley și fiica lor, Josephine. Ce a mărturisit prezentatoarea

Gina Pistol, fotografie emoționantă alături de Smiley și Josephine. Declarația frumoasei blondine la trecerea în noul an.
01.01.2023 | 18:06
Gina Pistol imagine speciala cu Smiley si fiica lor Josephine Ce a marturisit prezentatoarea
Gina Pistol, fotografie emoționantă alături de Smiley și Josephine. Declarația frumoasei blondine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita moderatoare de la Chefi la cuțite a distribuit o imagine specială cu partenerul de viață și fiica lor. Ce a mărturisit prezentatoarea de la Antena 1 despre anul ce tocmai s-a încheiat și cum a fost pentru ea.

Gina Pistol, fotografie emoționantă alături de Smiley și Josephine. Declarația frumoasei blondine

Gina Pistol și Smiley apar într-o filmare cu totul specială pe social media, din care nu lipsește nici fetița lor, Josephine. Cei trei au artificii în mâini și se pregătesc pentru trecerea în 2023, videoclipul fiind inițial negru și apoi luminos la final.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine anul 2022 a fost un an care m-a consumat. Psihic și fizic. Am fost urâcioasă cu mine și cu toată lumea din jurul meu.

Mai puțin cu Josephine, fiica mea. În anul 2022 am fost fragilă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că l-am încheiat cu bine.

ADVERTISEMENT

Anul ăsta, în schimb, vreau să am mai multă grijă de mine, de sufletul meu. Vă doresc, dragii mei, să fiți sănătoși! Sănătoși la trup, minte și suflet.

Vă îmbrățișez. P.S.: Îți mulțumesc pentru felul în care mă iubești Smiley”, a scris Gina Pistol pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, Smiley și Josephine
Gina Pistol, Smiley și Josephine. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gina Pistol, planuri pentru anul 2023

Gina Pistol a intrat cu bucurie în 2023 alături de cei dragi și are o listă întreagă de planuri pentru următoarele 12 luni. Frumoasa blondină își dorește să fie mai bună și să facă alegerile potrivite pentru ea și pentru ceilalți.

În plus, vedeta susține că anul acesta va fi exact așa cum și-l dorește fiecare. Iubirea, dansul, râsetele se numără printre ”ingredientele” pe care prezentatoarea de la Chefi la cuțite mizează în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, iubita lui Smiley este de părere că ar trebui să ne bucurăm cu familia și prietenii de realizările noastre și mai ales, să credem în Dumnezeu și în noi înșine. Gândurile bune nu lipsesc nici ele.

ADVERTISEMENT