Life

Gina Pistol, mesaj pentru Irina Fodor după problema apărută la filmările Asia Express 4. Ce i-a transmis blondina

Gina Pistol a reacționat legat de incidentul prin care a trecut Irina Fodor în prima zi pentru filmările de la Asia Express 4, pe Drumul Împăraților.
25.05.2021 | 09:25
Gina Pistol mesaj pentru Irina Fodor dupa problema aparuta la filmarile Asia Express 4 Ce ia transmis blondina
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Antena 1 i-a transmis soției lui Răzvan Fodor un mesaj, după ce bruneta a declarat că nu a fost pregătită îndeajuns de predecesoarea sa la cârma reality show-ului pe care-l filmează în Turcia în momentul de față.

Blondina nu a rămas impasibilă la suferința Irinei Fodor, care s-a trezit cu tavanul inundat în camera de hotel în care era cazată. Gina Pistol a tratat situația în stilul ei caracteristic, amuzându-se oarecum de momentul neplăcut din Turcia.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, reacție legat de situația prin care a trecut Irina Fodor la Asia Express 4

„Simpatico, bine ai venit în Asia Express continuă”, i-a scris Gina Pistol actualei gazde de la Antena 1, Irina Fodor, legat de inundația din hotel.

Irina Fodor a tratat la rândul ei situația cu foarte mult umor, mărturisind că picăturile de apă i-ar putea purta noroc pe Drumul Împăraților, filmări care au început zilele acestea cu 9 echipe. Așadar, 18 persoane au pornit deja în această aventură.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie iubita lui Smiley și-a amintit cu drag de momentul în care se pregătea pentru plecarea din țară. Fosta vedetă Playboy era extrem de emoționată atunci când începeau filmările de la Asia Express, dezvăluind ce făcea.

Gina Pistol avea grijă să-și ia toate cele necesare pentru călătoria de două luni, dar și să lase în urma sa ordine. Vedeta își achita facturile și rezolva toate problemele urgente, acum mărturisind că-i lipsesc toate aceste momente de neuitat.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, cu gândul la Asia Express. Ce făcea înainte de începerea filmărilor

„Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă. Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării.

Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verifici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet.

ADVERTISEMENT

Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat.

Și mai aveam să vă spun ceva. A, da simpaticilor, Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol pe Instagram, potrivit cancan.ro.

În prezent, fosta prezentatoare de la Asia Express este ancorată într-o altă aventură, creșterea fiicei sale, Josephine Ana, dar asta nu înseamnă că nu așteaptă cu sufletul la gură episoadele reality show-ului pe care l-a moderat timp de 3 sezoane.

ADVERTISEMENT