Life

Gina Pistol, neliniștită în privința fiicei sale. Ce i se întâmplă micuței Josephine

20.04.2021 | 22:22
Gina Pistol nelinistita in privinta fiicei sale Ce i se intampla micutei Josephine
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a mărturisit că este neliniștită în privința fiicei sale și a lui Smiley, micuța Josephine. Prezentatoarea emisiunii culinare „Chefi la cuțite” a dezvăluit ce i se întâmplă copilei în ultima vreme. 

Blondina nu poate înțelege care este motivul pentru care bebelușul simte imediat ce este mutat din brațe în pătuț sau în leagăn. Vedeta este conștientă că nu este singura mamă care trece prin asta, dar tot nu știe cum să treacă peste această situație.

ADVERTISEMENT

Iubita cântărețului Smiley îi este mereu alături fiicei sae, dar cu toate astea nu poate sta numai cu micuța în brațe. Gina Pistol adoră momentele petrecute cu Josephine, reușind să se descurce cu micuța numai cu ajutorul partenerului ei de viață.

Gina Pistol, dureri de cap din cauza fiicei sa, Josephine

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme.

ADVERTISEMENT

O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest. Și parcă are niște piticuți care îi spun: «Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? Hai, trezirea!».

Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol într-un video postat pe InstaStory, în timp ce-și ținea fiica în brațe.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină se descurcă minunat în rolul de mamă, deși primele săptămâni nu au fost deloc ușoare. Josephine Ana se bucură de toată atenția din lume din partea părinților ei care îi sunt alături la fiecare oră din zi și din noapte.

Bebelușul este crescut numai de Gina Pistol și Smiley, cele două vedete nedorind să aibă vreun ajutor, nici măcar din partea bunicilor ei. Micuța nu este expusă în mediul virtual, lucru de care țin cont inclusiv prietenii și apropiații celor doi.

ADVERTISEMENT

„Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (…). Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine.

Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, spunea gazda de la Asia Express în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT