Life

Gina Pistol revine în televiziune? Ce emisiune ar putea prezenta

Gina Pistol ar putea să revină în televiziune mai repede decât s-ar fi așteptat fanii săi. Ce emisiune ar putea prezenta vedeta și la ce post?
02.03.2023 | 22:30
Gina Pistol revine in televiziune Ce emisiune ar putea prezenta
Revine Gina Pistol în televiziune? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este de departe una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Aceasta a prezentat de-a lungul timpului nenumărate show-uri incendiare, printre care Chefi la Cuțite, dar și Asia Express de la Antena 1, ajungând la inimile publicului.

Ce emisiune ar putea prezenta Gina Pistol

În urmă cu o săptămână însă, Gina Pistol a postat un mesaj pe contul ei de socializare în care anunța că va lua o pauză de la televiziune pentru o perioadă nedeterminată de timp. În postarea respectivă, vedeta spune că se va concentra pe creșterea fiicei sale, Josephine.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gina Pistol le mai povestea urmăritorilor săi și că a trecut printr-o perioadă destul de agitată de când a devenit mamă și că a încercat să se împartă între viața de familie și cea de televiziune, însă lucrurile au fost destul de complicate pentru ea.

În ciuda faptului că au trecut doar opt zile de la anunțul vedetei, cei de la cancan.ro scriu că Gina Pistol ar urma să revină în televiziune destul de repede. Mai exact, s-ar părea că cei de la Antena 1 i-au oferit vedetei o propunere destul de dificil de refuzat.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că atât pentru Asia Express, cât și pentru Chefi la Cuțite, Gina Pistol încasa salarii destul de impresionante. Vedeta ajungea la sume generoase, însă chiar și așa a preferat să se retragă. Oferta despre care scrie cancan.ro însă, s-ar putea să fie însă una mult mai nbună.

Sursa citată scrie că Gina Pistol s-ar afla în continuare sub contract cu Antena 1, pentru o bună perioadă de timp. De asemenea, vedeta ar fi primit propunerea de a avea o emisiune săptămânală, transmisă în sistem live pe post.

ADVERTISEMENT

Din ce câștigă bani acum Gina Pistol?

Emisiunea respectivă ar urma să fie difuzată în fiecare duminică, iar cancan.ro scrie că Gina Pistol ar fi fost extrem de încântată de această propunere. Pe de altă parte, nu au fost luate decizii oficiale referitoare la noul proiect, astfel că nimic nu este sigur, arată sursa citată.

Menționăm faptul că deși Gina Pistol a renunțat la televiziune, asta nu înseamnă că vedeta nu continuă să câștige sume de bani destul de mari. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde a reușit să adune o comunitate numeroasă, care este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gina Pistol, care este urmărită de 1,4 milioane de oameni, are nenumărate contracte de publicitate. Aceasta face reclame la diverse produse precum haine, produse de îngrijire personală, dar și diferite produse pentru bebeluși, care îi aduc sume frumoase în conturi. 

ADVERTISEMENT