Life

Gina Pistol, revoltată pe Instagram. Ce a pățit în parcarea unui supermarket: „Mi se întâmplă doar mie?”

Gina Pistol este revoltată și le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram ce a pățit în parcarea unui supermarket. Vedeta se întreabă dacă și alții pățesc același lucru.
03.12.2021 | 15:18
Gina Pistol revoltata pe Instagram Ce a patit in parcarea unui supermarket Mi se intampla doar mie
ADVERTISEMENT

Gina Pistol le-a povestit urmăritorilor de pe rețelele de socializare ce a pățit în parcarea unui supermarket din Capitală. Iubita lui Smiley este revoltată și se întreabă dacă mai sunt și alte persoane care au trecut prin această experiență.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite este cea care se ocupă de cumpărăturile pentru casă.

Vedeta s-a enervat după ce a văzut că parcarea era plină, iar ea nu a găsit niciun loc în care să-și parcheze autoturismul.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, revoltată pe Instagram. Ce a pățit în parcarea unui supermarket

Gina Pistol a răbufnit după ce a mers la cumpărături la un supermarket din București. Prezentatoarea de televiziune nu a găsit locuri libere în parcare și a fost nevoită să aștepte până când s-a eliberat unul.

Partenera lui Smiley este revoltată din cauza faptului că oamenii nu eliberează imediat parcarea după ce termină cu cumpărăturile.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 găsește cu greu loc de parcare pentru că multe persoane stau în mașină minute bune după ce își pun cumpărăturile în portbagaj.

„Băi nene, nu știu dacă mi se întâmplă doar mie, dar de fiecare dată când vreau să merg la cumpărături, la un supermarket, găsesc parcarea plină. Bineînțeles, vânez și eu un loc de parcare și aștept ca omul respectiv să plece.

ADVERTISEMENT

Mă pun pe avarii lângă și aștept să plece, dar persoana respectivă are alte planuri. Nu vrea să plece atunci, vrea să își refacă viața, să scrie o scrisoare către cei dragi, să facă biluțe, să dea 10 sms-uri, să tragă un pui de somn sau cine știe ce vrea să facă.

Și uite-mă pe mine de 10-15 minute pe avarii… Că și eu mă încăpățânez și nu plec. Nici eu nu vreau să renunț, neam! Deci mi se întâmplă doar mie?!”, a povestit Gina Pistol pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol, revoltată de ce a pățoit în parcarea unui supermarket. Sursa foto: Instagram

Cine o ajută pe Gina Pistol să aibă grijă e Josephine

Gina Pistol a devenit mămică în martie 2021 și are doar câteva ore libere pe săptămână de atunci. Aflată în concediu de maternitate, vedeta își petrece timpul cu Josephine.

Atunci când Smiley nu e acasă, iar ea are nevoie să rezolve anumite treburi, Gina Pistol apelează la ajutorul unei prietene care să stea cu Josephine.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița, iar eu atunci mă duc să fac cumpărăturile, mi-au expirat toate actele și trebuia să le schimb.

Cumva încerc să fac… Din cele 5 ore, două le fac pe drum. Nu pot să fac nimic”, a explicat Gina Pistol în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak.

ADVERTISEMENT
Tags: