Life

Gina Pistol și-a scos fiica la prima plimbare. Reacțiile surprinzătoare ale fanilor

15.03.2021 | 19:07
Gina Pistol sia scos fiica la prima plimbare Reactiile surprinzatoare ale fanilor
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-a scos fiica la prima plimbare, lucru care i-a atras comentarii răutăcioase din partea fanilor. Frumoasa blondină a fost criticată dur de internauți, la doar câteva zile după ce a devenit mamă pentru prima oară. 

Prezentatoarea emisiunii culinare „Chefi la cuțite” și-a atras antipatia fanilor după ce a scos-o pe micuța sa și a lui Smiley afară, chiar dacă plimbarea scurtă a fost făcută în curtea casei, nu într-un loc public și aglomerat din București.

ADVERTISEMENT

„Ai adus soarele cu tine. Pentru noi e răsărit”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care se poate vedea o parte din căruciorul în care stătea fiica sa.

Gina Pistol, prima ieșire cu fiica sa afară. Cum au reacționat fanii

Vedeta de la Antena 1 este în culmea fericirii de când a născut. Proaspăta mămică a împărtășit primele momente din viața fiicei sale, însă postarea Ginei Pistol nu a fost deloc pe placul internauților, care au venit cu tot felul de comentarii negative.

ADVERTISEMENT

Fanii au criticat-o dur pe frumoasa blondină pentru simplu fapt că și-a scos afară bebelușul mult prea devreme, în condițiile în care era o vreme foarte frumoasă duminică, 14 martie, când a recurs la acest gest nevinovat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Multe persoane au susținut că iubita lui Smiley a scos prea devreme copilul din casă, în condițiile în care a ieșit din spital în urmă cu numai trei zile.

ADVERTISEMENT

„Fiecare face ce crede, eu o văd în continuare o nepricepută. La Asia Express era așa finuță, amiabilă, acum, de când, cu sarcina e buricul României!”, „Așa repede afară…”.

„Eu cred că fiecare merită să-și trăiască gravidenia ca pe ceva miraculos. Gina chiar nu a deranjat pe nimeni. Amândoi, de fapt. Nu v-au bătut la ușă să vă spună că e însărcinată ori că se umflă sau o dor picioarele”.

ADVERTISEMENT

„Când am văzut poza, imediat m-am gândit: «Stai, să vezi că se trezește vreuna să comenteze de faptul că a ieșit afară deja». Și, hopaaa. Am avut dreptate”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Gina Pistol nu a comentat niciunul dintre mesajele venite din partea fanelor, fiind extrem de recunoscătoare și fericită că a devenit mamă la vârsta de 40 de ani.

ADVERTISEMENT